Ritchie22 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Ακουγα πρόσφατα άλλη μια φορά την δισκογραφία των maiden. Και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...: Γιατί ο harris εγκατέλειψε το υπέροχο ηχόχρομα που είχε στον 1ο δίσκο τους και κάθε album που περνάει γίνεται όλο και πιο "κλανγκα κλανγκα" ( :P :P ) ό ήχος του;;; :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 η κατάσταση αυτή χαρακτηρίζετε ως AMSTEL γιατί έτσι του αρέσει :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Στο τέλος θα καταντήσει να παίζει και με jazz με rotosound rounds. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Γιατί ο harris εγκατέλειψε το υπέροχο ηχόχρομα που είχε στον 1ο δίσκο τους Παρεμπιπτόντως να σ'ενημερώσω ότι ο Harris δε γούσταρε καθόλου τον ήχο του πρώτου δίσκου. Γούστα... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 διότι πολύ απλά ακόμη απεχθάνεται τον ήχο του ομώνυμου άλμπουμ.... και έπειτα τον άλλαξε..... σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο, πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες. περι ορεξεως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 διότι πολύ απλά ακόμη απεχθάνεται τον ήχο του ομώνυμου άλμπουμ.... και έπειτα τον άλλαξε..... σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο' date=' πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...)[/quote'] Aκου μπασο, στο "perfect element part 1" απο Pain of Salvation ή το "remedy lane". Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 καλός ο Kristoffer (ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε) αλλά μιλάμε πάντα για ήχο και ο ήχος του Harris πραγματικά με τρελαίνει.... Στη συναυλία τον Μάρτιο ακεί που έκαναν soundcheck οι τεχνικοί και έπαιζε μόνο του το μπάσο σε κάποια φάση, ζουρλάθηκα.....:lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 σήμερα έχει ίσως τον ομορφότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ σε μπάσο' date=' πραγματικά.... (εκτός αν μου διαφεύγει κάποιος...)[/quote'] ακου και λιγο velvet revolver... ο duff παιζει πολυ γαματο μπασο... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 παιδια,τετοιες γραμμες που πιανει ο harris στο μπασο δεν νομιζω να τις εχει ξαναπαιξει αλλος μπασιστας. υ.γ=τον ειδα και στο δρομο και εμεινα μ.....ς. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση