Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Θα το έβαζα στο θέμα ''με τι ξυρίζεστε'' που ανελλιπώς συνεχίζει να υφίσταται σα θέμα τα τελευταία χρόνια λες και πρόκειται για τη διαμάχη μαχογκάνι-έβενος-αφρόξυλο, σε φόρουμ μανιακών για την αντρική απολέπιση . Τα μεσαία ξυρίζουν στεγνά, σε κάθε θέση μαγνήτη στη θέση που δείχνω με τη συγκεκριμένη μπουθάρα, ανεξαρτήτως εντάσεως και ενισχυτή. Το γνώρισα στα 18 μου το πετάλι δανεικό τότε χωρίς να το πολυψάξω μιας και έπαιζα ''όλα τέζα'' σε ενισχυτή κιθάρα στο κάτω μαγνήτη και εφέ το ίδιο. Ήρθε εις χείρας μου τη προηγούμενη βδομάδα, το ανοίγω μεταμεσονύκτια για να μην γνωρίζουν από που προέρχεται αυτή βαρβατίλα και με τη πέσουν αφηνιασμένες για σεχ νοικοκυρές Πιστεύω πως τώρα βρήκα το ταίρι μου 40 χρόνια μετά. Φτιάνω χαρτιά για σύμφωνο συμβίωσης και πάμε άμεσα για υιοθεσία με ανάδοχη Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Θα το έβαζα στο θέμα ''με τι ξυρίζεστε'' που ανελλιπώς συνεχίζει να υφίσταται σα θέμα τα τελευταία χρόνια λες και πρόκειται για τη διαμάχη μαχογκάνι-έβενος-αφρόξυλο, σε φόρουμ μανιακών για την αντρική απολέπιση . Τα μεσαία ξυρίζουν στεγνά, σε κάθε θέση μαγνήτη στη θέση που δείχνω με τη συγκεκριμένη μπουθάρα, ανεξαρτήτως εντάσεως και ενισχυτή. Το γνώρισα στα 18 μου το πετάλι δανεικό τότε χωρίς να το πολυψάξω μιας και έπαιζα ''όλα τέζα'' σε ενισχυτή κιθάρα στο κάτω μαγνήτη και εφέ το ίδιο. Ήρθε εις χείρας μου τη προηγούμενη βδομάδα, το ανοίγω μεταμεσονύκτια για να μην γνωρίζουν από που προέρχεται αυτή βαρβατίλα και με τη πέσουν αφηνιασμένες για σεχ νοικοκυρές Πιστεύω πως τώρα βρήκα το ταίρι μου 40 χρόνια μετά. Φτιάνω χαρτιά για σύμφωνο συμβίωσης και πάμε άμεσα για υιοθεσία με ανάδοχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θα το έβαζα στο θέμα ''με τι ξυρίζεστε'' που ανελλιπώς συνεχίζει να υφίσταται σα θέμα τα τελευταία χρόνια λες και πρόκειται για τη διαμάχη μαχογκάνι-έβενος-αφρόξυλο, σε φόρουμ μανιακών για την αντρική απολέπιση . Τα μεσαία ξυρίζουν στεγνά, σε κάθε θέση μαγνήτη στη θέση που δείχνω με τη συγκεκριμένη μπουθάρα, ανεξαρτήτως εντάσεως και ενισχυτή. Το γνώρισα στα 18 μου το πετάλι δανεικό τότε χωρίς να το πολυψάξω μιας και έπαιζα ''όλα τέζα'' σε ενισχυτή κιθάρα στο κάτω μαγνήτη και εφέ το ίδιο. Ήρθε εις χείρας μου τη προηγούμενη βδομάδα, το ανοίγω μεταμεσονύκτια για να μην γνωρίζουν από που προέρχεται αυτή βαρβατίλα και με τη πέσουν αφηνιασμένες για σεχ νοικοκυρές Πιστεύω πως τώρα βρήκα το ταίρι μου 40 χρόνια μετά. Φτιάνω χαρτιά για σύμφωνο συμβίωσης και πάμε άμεσα για υιοθεσία με ανάδοχη Με τέτοιες κιθάρες θα αφηνιάσουμε κι εμείς. Ωραίος Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nekkon είπε Με τέτοιες κιθάρες θα αφηνιάσουμε κι εμείς. Ωραίος Ξαναείδα τη φωτογραφία με το πετάλι και πρόσεξα κάτι..το βύσμα αριστερά ντι μάρτζιο αγοράστηκε πριν 2 χρόνια έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, διατί σιχάθηκα να αγοράζω βύσματα που τα έφτυναν για πλάκα, μάλιστα απείλησα το πωλητή πως θα τον πνίξω μ' αυτό αν τα φτύσει . Το δεξιά στη φωτό ταπεινό γκρι, είναι το μανίσιο της κιθάρας ετών 48 3μετρο με το οποίο έχω βγάλει όλες τις συναυλίες και πρόβες από το 86 που βρέθηκε η κιθάρα στα χέρια μου και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μα τίποτα, όπως και η κιθάρα σε ηλεκτρικά μαγνήτες μετά από τόσα χρόνια. Η Μαύρη η κινέζα Τέλε στα 12 χρόνια χωρίς ιδιαίτερη χρήση χρειάστηκε αλλαγή σε κλειδιά και όλα τα ηλεκτρικά, όπου άλλαξα και μαγνήτες. επειδή έτσι γούστερνα και παρότι είναι μια κιθάρα στα μέτρα μου, δεν φτάνει τη γραία του 76 Επεξεργασμένο 31 Μαρτίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 45 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ξαναείδα τη φωτογραφία με το πετάλι και πρόσεξα κάτι εγώ πρόσεξα ότι φοράς κροκς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε εγώ πρόσεξα ότι φοράς κροκς προκς είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Το δεξιά στη φωτό ταπεινό γκρι, είναι το μανίσιο της κιθάρας ετών 48 3μετρο με το οποίο έχω βγάλει όλες τις συναυλίες και πρόβες από το 86 που βρέθηκε η κιθάρα στα χέρια μου και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μα τίποτα, έχουμε τα ιδια γουστα... το αριστερο (αΦτο της εκΣοδου) ειναι του 1963 (ηταν στην βαλιτσα μιας tele του 1963 που ειχα)....το δεξι του 1966 (ηταν στην βαλιτσα μιας tele του 1966 που ειχα)...εκτος του ότι δεν παθαινουν τίποτα ειναι και χωρις κολλήσεις (αν χαλασουν δηλ. απλα ξεβιδωνεις το βιΖμα κοβεις λιγο το καλωδιο και ξαναβιδωνεις) και επισης εχουν τρομερα χαμηλο capacitance οποτε και υπεροχο "ηχο" (αντιγραφα τους εβαζε και σε καποια περιοδο στις θηκες των Reissue κιθαρωνΕ η νεα Fender, νομιζω η George L τα εφτιαΝε) Επεξεργασμένο 1 Απριλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση