nklshp Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 18 ώρες πριν, Superfunk είπε παρε τηλ. τον Gabojo οτι θες φτιαχνει , εχω παιξει με παρα πολλους Dynasonic μαγνητες και δεν υπαρχουν καλυτεροι απο τους δικους του. Ο Dearmond του Δημητρη, εξαιρετικος και για neck σε tele. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 21 ώρες πριν, odis13 είπε Ερωτηση προς gretschoλαγνους. O κβαντικός θα σε έστελνε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 2 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, nklshp είπε Ο Dearmond του Δημητρη, εξαιρετικος και για neck σε tele. κολαζομαστε πρωι πρωι....αν δεν βαριεσαι κανε και κανα ηχητικο μικρο για τον νεκ του gabojo ( με το κινητο απλο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 31 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε O κβαντικός θα σε έστελνε εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005006436590075.html Εκτίμησα 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Εγώ είχα για καιρό μια Gretsch G2622T και να πω την αμαρτία μου δεν μου άφησε καθόλου καλή αίσθηση... Όλα μου έβγαζαν μια αίσθηση φρηνιαρικου(όχι φτηνού)... Χωρια για το τρίξιμο της γέφυρας που αναφέρει ο σουπερφανκ... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση