geka Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Superfunk είπε δεν ακουγονται λεπτες για απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλες χορδες απο τις 10-38....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? εγω μια φορα επαιξα και δεν συνηθιζε το χερι μου με τπτ. θα ξαναδοκιμαζα ομως σε καμια στρατ. σε gretsch δεν ξερω χρειαζομαι μεγαλες ειδικα στο μικροτερο scale.... αλλιως μου "κουνιουνται πολυ οι χορδες και δεν θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, geka είπε μου "κουνιουνται πολυ και δεν θελω. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου πολυ ενδιαφερουσα η παρακατω μοντα για οποιον εχει bigsby της σειρας b50, b60, b70 και δεν μπορει να εχει string spoiler για πιο ευκολο περασμα των χορδων. Υποθετω ομως οτι χρειαζεται μαστορας νοικοκυρης της λεπτοδουλειας. https://www.youtube.com/watch?v=vB3I0lzLo4Y Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, geka είπε Υποθετω ομως οτι χρειαζεται μαστορας νοικοκυρης της λεπτοδουλειας. Στα νιάτα μου είχα βρει ένα μηχανουργείο στην Καισαριανή και το είχα κάνει σε όλες τις Gretsch μου, δεν υπάρχει βέβαια πλέον. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Να και η δικιά μου. Δεν δηλώνω Gretsch lover, αλλά η συγκεκριμένη μου αρέσει πολύ οπτικά, και είναι πολύ ευχάριστη στο παίξιμο. Εννοείται ότι έχει ξεχωριστό ήχο σε σχέση με τις υπόλοιπες κιθάρες της συλλογής μου. Στο παρακάτω κλιπ τη δοκιμάζω με ένα νέο πεταλάκι και ένα expression pedal -το πρώτο μου- που μου έκανε δώρο ο geka (ευχαριστώ Γιώργο!) Your browser does not support the HTML5 audio tag gretschmodulation.mp3 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Παράθεση Μια φορά ήρθα κοντά στη ζωή μου να πάρω Γκρετς. Την είχα καμια εβδομάδα στο studio, ωραία ήταν.....αλλά τελικά δεν την πήρα (δεν θυμαμαι γιατί). Απλά την έβαλα να παίξει σε έναν video. Τώρα που έκλεισε ο κύκλος, θα πάρω κάποια στιγμή. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, LK είπε Μια φορά ήρθα κοντά στη ζωή μου να πάρω Γκρετς. Την είχα καμια εβδομάδα στο studio, ωραία ήταν.....αλλά τελικά δεν την πήρα (δεν θυμαμαι γιατί). Απλά την έβαλα να παίξει σε έναν video. Τώρα που έκλεισε ο κύκλος, θα πάρω κάποια στιγμή. Τελικά blonde or brunette; 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Να και η δικιά μου. Δεν δηλώνω Gretsch lover, αλλά η συγκεκριμένη μου αρέσει πολύ οπτικά, και είναι πολύ ευχάριστη στο παίξιμο. Εννοείται ότι έχει ξεχωριστό ήχο σε σχέση με τις υπόλοιπες κιθάρες της συλλογής μου. Στο παρακάτω κλιπ τη δοκιμάζω με ένα νέο πεταλάκι και ένα expression pedal -το πρώτο μου- που μου έκανε δώρο ο geka (ευχαριστώ Γιώργο!) Your browser does not support the HTML5 audio tag gretschmodulation.mp3 3.1 MB · 87 downloads Παίζεις τον Marshall; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Ampero…. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Τελικά blonde or brunette; Τίποτα, να έχεις το κεφάλι σου ησυχο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 23 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ampero…. Και βάζεις αναλογικό drive μπροστά από το ampero; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση