geka Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου ooy πολυ λεπτες...... εγω δουλευω η με 11αρες η με τις flatwound dogal 10-40... Μου φαίνεται οτι δουλευει καλυτερα η κιθαρα αυτη και οι filtertrons με λιγο μεγαλυτερο σετ. ειδικα με το bigsby. Στα δικα μου αυτια και με τα δικα μου χερια παντα. Παντως στο κλιπς δεν ακουστηκε καθολου οτι ειναι τοσο λεπτες ειναι η αληθεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, geka είπε Παντως στο κλιπς δεν ακουστηκε καθολου οτι ειναι τοσο λεπτες ειναι η αληθεια Ίσως φταίει η μίξη. Έγραψα κάτι πιο jazz, νομίζω εδώ ακουγονται αρκετά πιο λεπτές Your browser does not support the HTML5 audio tag Autumn Leaves Chord Melody.mp3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ίσως φταίει η μίξη. Έγραψα κάτι πιο jazz, νομίζω εδώ ακουγονται αρκετά πιο λεπτές Your browser does not support the HTML5 audio tag Autumn Leaves Chord Melody.mp3 3.27 MB · 14 downloads το οτι δεν ακουγονται τοσο λεπτες το πα για καλο.... εδω οντως ακουγεται jazz και πεντακαθαρα... Εγω μια φορα επαιξα με 10-38 και δεν ακουγομουν ετσι διοτι εχω λιγο βαρυ χερι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GRINDIGO Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου @geka από flats δοκίμασε σετ thomastik jazz swings και rounds thomastik blues sliders στην gretsch και θα με θυμηθείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, GRINDIGO είπε από flats δοκίμασε σετ thomastik jazz swings και rounds thomastik blues sliders στην gretsch και θα με θυμηθείς δοκιμασα 10 44 thomastik flat 10 44 sthn τελε και ηταν πολυ ωραιες......οι dogal ειναι καταπληκτικες χορδες και εχουν και αυτο το κατακπληκτικο 10 40 που ειναι σα να παιζεις με all around flats Tiσ blues sliders ολο τις κοιταω αλλα ποτε δεν εβαλα. τωρα πηρα καποια σετακια απο string joy που εφερε ο Νακας για να δοκιμασω αλλα στην επομενη αλλαγη θα βαλω sliders για δοκιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GRINDIGO Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Αν πάρεις sliders πάρε τις 10-48. Είναι σαν 9αρα σχεδόν. Προσοχή όταν τις βάλεις μην τις κόψεις μέχρι να κουρδισεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Μόλις τώρα, GRINDIGO είπε Αν πάρεις sliders πάρε τις 10-48. Είναι σαν 9αρα σχεδόν. Προσοχή όταν τις βάλεις μην τις κόψεις μέχρι να κουρδισεις. αρα θα παρω τις 11 αρες για να ναι σαν δεκαρα::))))) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GRINDIGO Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, geka είπε αρα θα παρω τις 11 αρες για να ναι σαν δεκαρα::))))) Δεν βγαίνουν μεγαλύτερες από 10-48 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 17 ώρες πριν, geka είπε Παντως στο κλιπς δεν ακουστηκε καθολου οτι ειναι τοσο λεπτες ειναι η αληθεια δεν ακουγονται λεπτες για απλα δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλες χορδες απο τις 10-38....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? 10-38 φιλωουΖ . 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου Τον τύπο τον ξέρω στο βίντεο από όταν σπούδαζα . Μια ζωή παοκ και ΠΑΣΟΚ...........και Καμμένος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση