Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Μα φυσικά όταν φτάσω να χρησιμοποιώ το 100% του MOXF Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. 6 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε άστα, κάποια κουμπιά ούτε έχω καταλάβει τί κάνουν / σιγά-σιγά είπαμε... Πως περιμένεις να καταλάβεις τι κάνουν? Mε πειράματα δεν θα βγάλεις άκρη, αυτά τα όργανα είναι πολύ πολύπλοκα και χρειάζεται λίγο διάβασμα των manuals για να μπεις στο νόημα. Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει τον editor, ε? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε [1] Αυτό μάλλον δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. [2] Πως περιμένεις να καταλάβεις τι κάνουν? Mε πειράματα δεν θα βγάλεις άκρη, αυτά τα όργανα είναι πολύ πολύπλοκα και χρειάζεται λίγο διάβασμα των manuals για να μπεις στο νόημα. [3] Φαντάζομαι έχεις κατεβάσει τον editor, ε? [1] Ναι το ξέρω, αστειεύομαι με την ερώτηση που έκανες [2] Τα manual τα είχα διαβάσει παλιά, τα έχω μισοξεχάσει πια.. Ευτυχώς θυμάμαι να φτιάχνω και να σώζω song/mixing γιατί αυτά χρειάζονται στα κομμάτια.. [3] Οχι editor, ομολογώ δεν το έχω προχωρήσει τόσο πολύ.. Ωραίος φαίνεται πάντως από τις εικόνες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, John Tzinieris είπε Οχι editor, ομολογώ δεν το έχω προχωρήσει τόσο πολύ.. Ωραίος φαίνεται πάντως από τις εικόνες! Είναι πανομοιότυπος με τον editor του Motif XF, ελάχιστα διαφέρουν. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση