Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Πρέπει να ήταν 2011 ή 2012. Ήρθε στο studio ένας γνωστός που έπαιζε μπουζούκι και τραγουδούσε και μου λέει "έχω ένα τραγούδι . Μπορείς να μου το ενορχηστρώσεις και να μου το ηχογραφήσεις; ". Το είδα σαν πρόκληση , δεν είχα ξανά ασχοληθεί με το είδος. Το ενορχήστρωσα (όπως νόμιζα/ μπορούσα), έπαιξα κιθάρα-μπάσο - τύμπανα και κάτι άλλα καλολογικά το ηχογράφησα , το μίξαρα και του το έκαψα σε ένα cd. Δεν ξέρω τι το έκανε. Από τότε έχω να τον δω. Το βάζω έτσι για το αρχείο....και οι ειδικοί του είδους ας χώσουν. min me rotasmp3.mp3 8 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Πολύ όμορφο το άσμα. Φαντάζομαι ότι κιθάρες και μπασοτύμπανα ακούγονται πολύ ροκ για το είδος, αλλά η ικανοποίηση θα ήταν μεγάλη όταν έκαψες το πρώτο cd. Τι θα άλλαζες εάν το ενορχήστρωνες σήμερα? Πιθανότατα να έβαζα ακουστική strumming σε κάποια σημεία με αρπισμα σε κουπλέ 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Πολύ όμορφο το άσμα. Φαντάζομαι ότι κιθάρες και μπασοτύμπανα ακούγονται πολύ ροκ για το είδος, αλλά η ικανοποίηση θα ήταν μεγάλη όταν έκαψες το πρώτο cd. Τι θα άλλαζες εάν το ενορχήστρωνες σήμερα? Πιθανότατα να έβαζα ακουστική strumming σε κάποια σημεία με αρπισμα σε κουπλέ H αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να το κάνω όσο cheesy μπορούσα . Είχα ακούσει κάτι "παραγωγές" σε αυτό το ύφος, έτσι όντως πιο ροκ ήχος στα άλλα (ξέρεις οι καταπιεσμένοι "ρόκερς" που παίζουν Ελληνικά για τον επιούσιον kind ). Σήμερα , απλά δεν θα το έκανα γιατί βαριέμαι. Το τραγούδι (σαν σύνθεση ) ωραίο είναι ναι. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου H φωνή είναι πολύ φλωρέ για το κομμάτι. Σκέψου το με φωνή Βασίλη Καρρά... 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε H φωνή είναι πολύ φλωρέ για το κομμάτι. Σκέψου το με φωνή Βασίλη Καρρά... Αν είχα τον Βασίλη Καρρά στο στουδιο μετά θα έκαμα διακοπές στο Πόρτο Καρρά. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το κομματι ηθελε χεβιμεταλ παουερ μπαλαντ ενορχηστρωση και φωνη Καρρα οπως λεει ο @Waterfall-K Για ντεμο, οκ ηταν αυτο που εκανες Επεξεργασμένο 17 Μαρτίου από Spyros Delta 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Το κομματι ηθελε χεβιμεταλ παουερ μπαλαντ ενορχηστρωση και φωνη Καρρα οπως λεει ο @Waterfall-K Δεν είχα την explorer τότε! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, LK είπε Δεν είχα την explorer τότε! Εμ σε φαγανε τα δικηγορίλικια 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Επαέ έχει συμβεί το εξής, είναι σα να συναντήθηκε ο ''θέλω να γίνω Καρράς'' με τον ''είμαι ο Λάκης ο Μποντζόβης'' αλλά όταν σκέφτηκε το οβίνδεο κλιπ ο ''Καρράς'' και το μπουζούκι δεν χώραγαν. Επιβαρυντικό ρόλο έπαιξε επίσης και το γεγονός πως εκείνη την εποχή ο Λάκης, είχε ήδη κουρέψει την χαίτη του, το οβίνδεο θα στοίχιζε ακριβά και το βασικότερο, δεν θα έπαιζε καμιά γνωστή για έναν άσημο κιζουκίστα που θα ήθελε μια μέρα να γίνει Καρράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου Συγγνώμη μπουζουξης ήταν ο άνθρωπας; Αυτα τα αρπέζ αυτος τα έπαιζε ή εσυ τον έβαλες; Ο ρυθμός ήταν της εποχής όπως είπες. Του λέιπει τραγικά το hihat. Αυτό θα του είχε δώσει λίγο ρυθμο και πρίμα. Στο επόμενο. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση