Προς το περιεχόμενο

Οι γείτονες που μένουν από πάνω σας, κάνουν φασαρία;

Οι γείτονες που μένουν από πάνω σας, κάνουν φασαρία;  

17 μέλη ψήφισαν

1. 1. Κάνουν φασαρία αυτοί που μένουν από πάνω σας;

• Ναι αλλά είναι ανεκτή ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας - γενικά προσπαθούν να μην ενοχλούν
      2
    • Ναι αλλά είναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας - δεν νοιάζονται καθόλου αν θα ενοχλήσουν
      8
    • Ναι αλλά μόνο σε ώρες μη κοινής ησυχίας
      1
    • Κάνουν ελάχιστη φασαρία όλο το 24ωρο
      6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από χιούμορ είσαστε λίγο Σουπερ-Κατερίνα. Προσπάθησα να υπαινιχθώ ότι ήμουν εγώ που έφαγα το ξύλο, και επειδή πόναγα, τις είχα μετρήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αλλά σας έχει φάει η κόντρα Μονταζ-Φωλ.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, trolley είπε

Από χιούμορ είσαστε λίγο Σουπερ-Κατερίνα. Προσπάθησα να υπαινιχθώ ότι ήμουν εγώ που έφαγα το ξύλο

Ήμουν ο μόνος που το σκέφτηκα, πήγα μάλιστα να γράψω κάτι του τύπου "Εσύ ήσουν ωρέ Trolley?" αλλά βαρέθηκα και πήγα να φτιάξω καφέ.

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

30 λεπτά πριν, trolley είπε

Από χιούμορ είσαστε λίγο Σουπερ-Κατερίνα. Προσπάθησα να υπαινιχθώ ότι ήμουν εγώ που έφαγα το ξύλο, και επειδή πόναγα, τις είχα μετρήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αλλά σας έχει φάει η κόντρα Μονταζ-Φωλ.

Ποτέ δε θα βαρούσα το φίλο μου επί 20 και χρόνια στο forum. Εξάλλου εσύ δεν κάνεις φασαρία?

Και του Samy που λέω θα του ξεριζώσω τα αυτιά, με ξέρει, άμα μου πει να παω να παίξω και που βαριέμαι, θα πάω γιατί είναι noiz. Aφου είναι για το noiz, μόνο noiz.

27 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ήμουν ο μόνος που το σκέφτηκα, πήγα μάλιστα να γράψω κάτι του τύπου "Εσύ ήσουν ωρέ Trolley?" αλλά βαρέθηκα και πήγα να φτιάξω καφέ.

Και εγώ σκέφτομαι τρόπους να σκοτώσω πάλι το Montage. ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

6 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Και εγώ σκέφτομαι τρόπους να σκοτώσω πάλι το Montage. ?

Πάλι δεν θα κλείσει μάτι το βράδυ απ'το άγχος...?

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Νομίζω ότι σας έχω ανάγκη και εύχομαι μακροημέρευση δια τον ΟΡ.

Η κατάσταση έχει ως εξής...

Ζούμε σε μια πολυκατοικία με έξι διαμερίσματα.Όλοι είναι μια χαρά εκτός τους από κάτω μας...Αλλά το πράγμα έχει γίνει μη βιώσιμο εδώ και πολύ καιρό τώρα.Όταν μιλάνε,φωνάζουν και όταν φωνάζουν,ουρλιάζουν.Η μάνα με τα παιδιά,τα παιδιά μεταξύ τους,τα παιδιά με τον πατέρα,ο πατέρας με τη μάνα,you name it.

Το πρόγραμμα είναι περίπου 7 το πρωί με 11 το βράδυ με ελάχιστα διαλείμματα στο ενδιάμεσο για να πάρουν μια ανάσα.

Τους έχω πάρει με το καλό,τους έχω πάρει με το άγριο,έχει έρθει κάμποσες φορές η αστυνομία και παραδόξως όχι από μένα αφού ακούγονται σε όλο το τετράγωνο.Δεν χαμπαριάζουν τίποτα,δεν προσβάλλονται με τίποτα.

Έχουμε απευθυνθεί και στον ιδιοκτήτη του σπιτιού,ο οποίος όντως έχει κάνει μια-δυο προσπάθειες να τους διώξει,αλλά δεν νοιάστηκε και πολύ όταν δεν το κατάφερε.Δεν μένει εδώ τριγύρω για να καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται και από τη στιγμή που το μαρούλι πέφτει κάθε μήνα,χέστηκε κιόλας...Aπ' ότι πήρε το αυτί μου,τους ανανέωσε μάλιστα και το συμβόλαιο.

Σημαντική λεπτομέρεια.Το τρίτο παιδί έχει σύνδρομο down...Ίσως αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο να τους κουνήσει κάποιος,δεν ξέρω τις νομικές ευαισθησίες που μπορεί να κρύβονται εκεί...Ο φίλος μας ο @LK θα μπορούσε να με διαφωτίσει.

Eννοείται ότι έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο μετακόμισης αλλά δεν θέλω να το φτάσω μέχρι εκεί για λόγους πρακτικούς και συναισθηματικούς...Και εγωιστικούς θα έλεγα.Τύπου,θα φύγω από το σπίτι που ζω 20 χρόνια τώρα επειδή κάποιοι δεν έκαναν το παρακάτω βήμα στην εξέλιξη;

Γνώμες;Συμβουλές;

• Moderator

Αστικά μόνο μπορείς να το πας με το 1003 του Αστικού Κώδικα,  για μη ανοχή εκπομπής ήχου από γειτονικό ακίνητο ,που βλάπτει τη χρήση του δικού σου (νομικές έννοιες που εξειδικευονται ανά περίπτωση).

Τα πταίσματα πλέον καταργήθηκαν (κοινή ησυχία), και απλά η αστυνομία περιορίζεται σε συστάσεις. 

• Ευχαριστώ 1

1 λεπτό πριν, LK είπε

Αστικά μόνο μπορείς να το πας με το 1003 του Αστικού Κώδικα,  για μη ανοχή εκπομπής ήχου από γειτονικό ακίνητο ,που βλάπτει τη χρήση του δικού σου (νομικές έννοιες που εξειδικευονται ανά περίπτωση).

Τα πταίσματα πλέον καταργήθηκαν (κοινή ησυχία), και απλά η αστυνομία περιορίζεται σε συστάσεις. 

Γι αυτό σας λέω. Τούρτα. ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Μένω σε μονοκατοικία χωρίς γειτόνους, θεωρητικά θα μπορούσα να ακούω λάηβ Μπέχεμοθ στις τρεις το πρωϊ με το σώβρακο, αλλά δεν το κάνω γιατί η κυρά φοράει τσόκαρα. Ακόμα και αν είχα γειτόνους και έκαναν φασαρία, δεν θα με ενοχλούσαν, διότι στον στρατό έμαθα να κοιμάμαι σαν νεκρός.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Στις γειτνιασεις ο θορυβος ειναι μονο εβνα απο τα θεματα που μπορει να προκυψουν, σοβαρο μεν, αλλα οχι το μονο.

Υπαρχουν αλλα θεματα που μπορει να κανουν τη γειτνιαση πολυ χειροτερη απο εναν θορυβοποιο γειτονα και εχουν να κανουν με συγκεκριμενα πολιτισμικα χαρακτηριστικα ορισμενων ανθρωπων. Ελλειψη σεβασμου στο δημοσιο χωρο, ελλειπης παιδεια, χαμηλο επιπεδο, ελλειψη ευγενειας. Δυστυχως ειναι ενα απο τα αναγκαια μειονεκτηματα της συμβιωσης σε πολυκατοικια. Οι μονοκατοικιες εχουν αλλα μειονεκτηματα.

Να αναφερω ενα παραδειγμα. Στο πατρικο μου μια ΚΥΡΙΑ του πανω οροφου ποτιζε τα φυτα της ριχνοντας ολα τα νερα στην τεντα σκιασης της μητερας μου 80 ετων. Το αυτο εκανε και με τα σκουπιδια της. Ναι τα πεταγε απο το μπαλκονι στην τεντα της μητερας μου. Μια μερα η μητερα μου ετων 80 διαμαρτυρηθηκε ευγενικα και παρακαλεσε να μη ξανασυμβει, πραγμα που βεβαια οπως ηταν προδιαγεγραμμενο, η κυρια το αγνοησε παντελως. Σε επομενη οχληση της μητερας μου βγηκε στο μπαλκονι η ΚΥΡΙΑ και την εβρισε σκαιοτατα χρησιμοποιωντας αγοραιες εκφρασεις τις οποιοες δεν θελω καν να αναφερω, και ξαναλεω το εκανε σε μια γυναικα ετων 80.

Επειδη γενικα ειμαι ηπιων τονων αλλα αν παρω στροφες δεν με σταματει τιποτα, και επειδη κατι τετοια υποκειμενα δεν τα αφηνω ποτε σε ησυχια, εκανα αντικατασταση τεντας με αποδειξεις τιμολογια κλπ, τραβηξα βιντεο με τα νερα και τα σκουπιδια να πεφτουν απο τον οροφο της, και ακολουθησε εξωδικο με το οποιο την ενημερωνα οτι στην επομενη σταγονα νερου η αντικειμενου θα γινει εκ νεου αντικατασταση τεντας εξοδοις της. Πηρα και παραμερα το συζυγο της και του εκανα και μια προσφορα που............... δεν μπορουσε να αρνηθει, διοτι ωραια τα νομικα αλλα ποιος τα υπολογιζει πλεον, και εκτοτε οποτε με βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο. Εξυπακουεται οτι δεν εχει πεσει εκτοτε ουτε σταγονιδιο νερου. 

Και εδω επιβεβαιωνεται το ρητο "εχθροι μας ειναι οι αλλοι" κατι που προσωπικα για μενα ειναι και το μονο σοβαρο μειονεκτημα της ζωης εν Ελλαδι: το πολυ χαμηλο επιπεδο. Οταν γειτνιασειθς με αυτο...........καλο κουραγιο.

Επεξεργασμένο από fenderiarhs
  • Συμφωνώ 1

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου