Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε πρέπει να γυρνάς και να ζεις στην Αθήνα, Αθήνα θα έμενα με την προϋπόθεση να μετακινούμαι μόνο μέσα στο Κολωνάκι. Πουθενά αλλού. Το Κολωνάκι μου αρέσει πολύ. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, LK είπε Αθήνα θα έμενα με την προϋπόθεση να μετακινούμαι μόνο μέσα στο Κολωνάκι. Πουθενά αλλού. Το Κολωνάκι μου αρέσει πολύ. Στο Κολωνάκι μετακινουμαι κάθε μέρα. Μέχρι και σχολείο πήγα εκεί. Κάθε μέρα εκεί. Ουσιαστικά εκεί ζω. Και πεθαίνω το ίδιο. Κάθε μέρα αφήνοντας τη μηχανή στην πλατεία και παίρνοντας καφέ λεω μέσα μου, άμα συνεχίσω να είμαι εδω και δεν φύγω σύντομα, θα πεθάνω. Υπομονή λίγα χρόνια. Και όπως κάθομαι στη βεράντα στο εξοχικό θα λέω όπως πίνω το καφεδάκι στην παρέα. Ρε παιδιά, η Αθήνα προς τα που πέφτει? Και θα της ρίχνω μια μουντζα. Ηοme Studio στο χωριό. 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 8 ώρες πριν, LK είπε Θα σου μιλήσω ώς εργένης ή μάλλον ως γεροντοπαλίκαρο ή γεροντοκόρος αν προτιμάς. Γερόλυκος… 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Γερόλυκος… Tο γεροντοκόρος μου αρέσει 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν ειχα πατρικο σπιτι (παντα ειμασταν ενοικιαστες) οποτε δεν εχω επιστρεψει σε αυτο (αξιωθηκα να αγορασω ομως ενα σχετικα προσφατα στο ΚΕΝΤΡΟ της ΑΘΗΝΑΣ γιατι εξω απο αυτο δεν υπαρχει ζωη οποτε μαλλον θα επιστρεψει εκει ο..υιος μου καποια στιγμη ) Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Έκτοτε μένω εκεί, στον δεύτερο όροφο εγώ και στον πρώτο ο bro. Με απόσταση 20χλμ να χωρίζουν τις 2 πόλεις, απ την αρχαιότητα ήταν γνωστό το μίσος των Ερετριαίων ειδικά για τους Καθηνιώτες της Χαλκίδας. Δεν ήταν δα και δύσκολο να πείσω μερικούς Χούτι Ερετριείς να στήσουν ένα δίπιτο Μπαιρακτάρη και να το αμολύσουν στον δεύτερο όροφο της ως άνω εικόνας. Η χαράς τους άγγιξε την ευτυχία δε, όταν τους ανακοίνωσα πως θα καταστρέψουμε Χαμούνδ και άλλα κυμβαλοφόρα οπλικά συστήματα. Η φωτογραφία απογευματινή τη σήμερον απ το σημείο εκτόξευσης, το αρχαίο θέατρο Ερέτριας καθώς ετοιμάζονται τα παιδιά για τη βραδυνή εκτόξευση Υπολογίζω να καταστραφεί και όλο το υλικό από DP και Παπατανατσίου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Με απόσταση 20χλμ να χωρίζουν τις 2 πόλεις, απ την αρχαιότητα ήταν γνωστό το μίσος των Ερετριαίων ειδικά για τους Καθηνιώτες της Χαλκίδας. 1) Δεν υπάρχουν Καθηνιώτες. Υπάρχουν Καθενιώτες, και είναι οι κάτοικοι του χωριού Καθενοί, που είναι και το χωριό μου και στο οποίο έχω εξοχικό. Αν έχεις πάει ποτέ Στενή να χλαπιακιάσεις (κακόμοιρε Αθηναίε) στο κατέβα περνάς πάντα έξω από το εξοχικό μου. 2) Κανηθιώτες/Καραμπαμπιώτες λεγόμαστε όσοι ζούμε στην Βοιωτική πλευρά της Χαλκίδας, και συγκεκριμένα πάνω στον λόφο της Κανήθου (aka λόφος Καράμπαμπα). 3) Στη αρχαιότητα δεν υπήρχαν Κανηθιώτες, η Βοιωτική πλευρά άρχισε να κατοικείται στις αρχές του 20ού αιώνα. Τέλος το μάθημα ιστορίας. Αύριο πάλι. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 45 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε 1) Δεν υπάρχουν Καθηνιώτες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε 1) Δεν υπάρχουν Καθηνιώτες. Υπάρχουν Καθενιώτες, και είναι οι κάτοικοι του χωριού Καθενοί, που είναι και το χωριό μου και στο οποίο έχω εξοχικό. Αν έχεις πάει ποτέ Στενή να χλαπιακιάσεις (κακόμοιρε Αθηναίε) στο κατέβα περνάς πάντα έξω από το εξοχικό μου. 2) Κανηθιώτες/Καραμπαμπιώτες λεγόμαστε όσοι ζούμε στην Βοιωτική πλευρά της Χαλκίδας, και συγκεκριμένα πάνω στον λόφο της Κανήθου (aka λόφος Καράμπαμπα). 3) Στη αρχαιότητα δεν υπήρχαν Κανηθιώτες, η Βοιωτική πλευρά άρχισε να κατοικείται στις αρχές του 20ού αιώνα. Τέλος το μάθημα ιστορίας. Αύριο πάλι. Κάνηθος, προάστιο-γειτονιά- της Χαλκίδας, τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε προ καιρού, εκ παραδρομής έγραψα ΚΑθΗΝΙΩΤΕς. Πράγματι το απόγευμα τράβηξα τη φωτό στο αρχαίο θέατρο Ερέτριας. Έχω ανέβει με τα πόδια Σέτα-Δίρφυ-Όχη ,με αμαξι μάλλον όλα τα χωριά και σχεδόν όλες τις ραχούλες της Εύβοιας. Συνήθως μένω στον ''Μορφέα'' Βόρεια και Ανατολικά σου. Καθενούς επίσης έχω πελατάκη Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Άξιος... 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Συνήθως μένω στον ''Μορφέα'' Βόρεια και Ανατολικά σου Γιατί φίλος, τα Lucy κ' Παλίρροια σε χαλάνε? Ή έστω το "Χαρά" που είναι και στη γειτονιά μου? Που πας και τα βρίσκεις ωρέ Samy τέτοια τριτοκλασάτα ξενοδοχεία? Μόνο στο "Κεντρικόν" δεν έχεις μείνει ακόμα (ή έχεις?) Επεξεργασμένο 14 Μαρτίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση