krotos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Η ερωτηση απλη. Ειναι καλη ιδεα η ανταλλαγη gibson les paul melody maker 2014 tv yellow με Fender american performer telecaster 2019 honey burst? Mε ενδιαφερει κυριως το κομματι χρηματικης αξιας στην αγορα. Καμια απο αυτες δεν θα ηταν main κιθαρα μου (αν και η αληθεια ειναι οτι η gibson ειναι πολυ δυνατη στα καθαρα με τους p90s). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Τις τρέχουσες τιμές τις βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Αν μιλάς για το απώτερο μέλλον, θα εκανα μια πρόβλεψη και θα έλεγα ότι η gibson θα είναι πιο καλή επένδυση. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krotos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου ναι στο reverb βλεπω οτι η τελε πωλειται λιγο ακριβοτερα απ την gibson, μιλαω γιε τελικες τιμες πωλησης οχι asking price. Αλλα θεωρω κ εγω οτι μελλοντικα ισως η gibson παρει το πανω χερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Κοιτα τι νομίζω: 1ον (Αν επιτρέπεται η αναλογία) . Η Gibson με την Fender είναι κάτι σαν Mercedes με BMW (όπου η Gibson= Mercedes) . E , η Mercedes είναι ένα κλικ πιο ακριβή . 2ον Εχω δει σχεδόν όλες τις συλλογές κιθάρων στο youtube Θεωρώ την Gibson (λόγω μοντέλου και κυρίως χρώματος) ....πιο iconic από την tele στο συγκεκριμένο χρώμα. Είδα σχεδόν όλους να έχουν Gibson special TV yellow και δεν μπορώ να ανακαλέσω κανέναν με tele honey burst. Αν ήταν tele π.χ blonde η Butterscotch....θα ήταν ίσως αλλιώς τα πράγματα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krotos Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Ωραια η αναλογια και εγω καπως ετσι τα εχω στο μυαλο μου. Απλα θεωρω οτι αν θελω να πουλησω θα φυγει πιο ευκολα η τελε, διοτι πολυς κοσμος δεν θελει p90, αν και ειναι εξαιρετικοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Η παραγωγή της (reissue) Melody Maker έχει σταματήσει εδώ και χρόνια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη συλλεκτικότητά της. Η tele american performer από την άλλη είναι από τα σχετικά πολύ πρόσφατα μοντέλα της Fender και αποτελεί το entry level του αμερικάνικου εργοστασίου. Αντικατέστησε τη σειρά American Special. Νομίζω ότι στην αγορά μεταχειρισμένων, η Melody Maker έχει αρκετά μεγαλύτερη αξία από την american performer. 1 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, krotos είπε Ωραια η αναλογια και εγω καπως ετσι τα εχω στο μυαλο μου. Απλα θεωρω οτι αν θελω να πουλησω θα φυγει πιο ευκολα η τελε, διοτι πολυς κοσμος δεν θελει p90, αν και ειναι εξαιρετικοι!!! Aν την πουλήσεις, θα την πουλήσεις ώς Gibson Special TV Yellow (melody maker)....με τα χαρακτηριστικά της (όπως θα πουλούσες μια Mustang με καρμπιρατερ -ασχετα αν πιο πολλοί μπορεί να προτιμούν Injection) Δεν θα την πουλήσεις σαν μια κιθάρα ....με P90 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση