bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Μιλάμε για metal to the core Urghhhhh yeahhhhh Μιλάω για πάρτη μου. Έχω Flying V έχω Explorer , σε πρόβες τις χρησιμοποιώ αλλά στα live έπαιζα με Gibson Les Paul. Σας συμβαίνει και εσάς; Είμαι καλά γιατρέ μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Συμβαίνει γενικώς, νομίζω. Σε εμένα σίγουρα. Δεν είναι τυχαίο φαινόμενο, καθώς στο λάιβ θα πάρω την κιθάρα με την οποία νιώθω (τη δεδομένη στιγμή) πιο άνετα, ενώ στις πρόβες πολλές φορές παίρνουμε ένα όργανο για δοκιμή ή απλά για να του "γράψουμε" χιλιόμετρα. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Η Flying V και η Exlporer είναι κιθάρες για βιτρίνα. Δεν τις βγάζεις έξω να μαγαριστούν 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Τα live έχουν πάντα και την παράμετρο του show, όποτε ψηφίζω την explorer γιατί η flying v μπορεί να έχει λιγο neck diving, αλλά το βασικότερο κριτήριο είναι οποία σε βολεύει περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Εάν θα έπαιζα μέταλ σε λαιβ, θα ένιωθα τη μεγαλύτερη ασφάλεια με les Paul, εκτός και εάν έπαιζα lead και ήθελα μεγαλύτερο scale για άνεση στα σόλο, όπου θα επέλεγα κάποια superstrat, κάποια κιθάρα που την ξέρω καλά. Έκτος και εάν ήταν μικρή εμφάνιση, όπου θα μπορούσα να κολλήσω ένσημα σε πιο εξειδικευμένες κιθάρες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 4 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Μιλάμε για metal to the core Urghhhhh yeahhhhh Μιλάω για πάρτη μου. Έχω Flying V έχω Explorer , σε πρόβες τις χρησιμοποιώ αλλά στα live έπαιζα με Gibson Les Paul. Σας συμβαίνει και εσάς; Είμαι καλά γιατρέ μου; Αναφέρεσαι στο εμφανισιακό κομμάτι; Γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι παίζει μεγαλύτερο ρόλο από όσο θα έπρεπε σε όλα τα μουσικά είδη Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Προφανώς μιλάω για το εμφανισιακό κομμάτι Καναδυό φορές μπήκα στον πειρασμό, αλλά όπως προαναφέρθηκε η ασφάλεια της LP με κέρδισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε Προφανώς μιλάω για το εμφανισιακό κομμάτι Υπάρχουν V και V... Αν μιλάμε για το εμφανισιακό κομμάτι (τουλάχιστον σε V) IMHO η πιο badass είναι αυτή: all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις