vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 4 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Εκτός από το παίξιμο, μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου. Δεν είναι αμιγώς "Γκιλμορικός", αλλά έδωσε τα μέγιστα στην ατμόσφαιρα του κομματιού. 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Πολλά μπράβο για το εγχείρημα! Ήσουν πολύ πειστικός στο μεγαλύτερο μέρος. Πολύ καλός ήχος, ατμόσφαιρα και το παίξιμο σου υποστηρίζει πολύ το -αρκετά απαιτητικό- κομματι. Το γουστάρεις και αυτο φαίνεται. Σε κάποια -λίγα- σημεία εάν είχες κάπως καλύτερη ροη, και ήσουν λίγο πιο «διακριτικός» στη χρήση του tremolo, θα μιλούσαμε για μια τέλεια εκτέλεση. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σε κάποια -λίγα- σημεία εάν είχες κάπως καλύτερη ροη, και ήσουν λίγο πιο «διακριτικός» στη χρήση του tremolo, θα μιλούσαμε για μια τέλεια εκτέλεση. Έχεις απόλυτο δίκιο..σε ευχαριστώ. 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εκτός από το παίξιμο, μου άρεσε πάρα πολύ ο ήχος σου. Δεν είναι αμιγώς "Γκιλμορικός", αλλά έδωσε τα μέγιστα στην ατμόσφαιρα του κομματιού. Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ. i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, vasilisgeo72 είπε Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ. Σε ποια πεταλιερα και με τι ρυθμίσεις? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, vasilisgeo72 είπε Αυτόν τον Γκιλμορικό προσπαθώ να πιάσω όλη μέρα στο πεταλιερα αλλά δεν..... Σε ευχαριστώ πολύ. Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σε ποια πεταλιερα και με τι ρυθμίσεις? BossGT100 overdrive TS-808 ενισχυτής VINTAGE MESA/Boogie και whammy αυτό που έχει Γιώργο. 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εσύ σχέση με αυτόν μου ακούστηκες πιο "ψηφιακός". Εκείνος ακούγεται πιο "αναλογικός". Πάντως όπως σου είπα, μου άρεσε ο ήχος σου. Απο οτι δοκίμασα με αυτό μου βγήκε οντος και εμένα μου άρεσε αλλά η αλήθεια ειναι οτι τον φοβήθηκα οτι δεν θα άρεσε....χαίρομαι. 1 i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, vasilisgeo72 είπε BossGT100 overdrive TS-808 ενισχυτής VINTAGE MESA/Boogie και whammy αυτό που έχει Γιώργο. Εννοείται όλα αυτά είναι από την πεταλιερα μου Γιώργο οι ρυθμίσεις μου δηλαδή. Έναν blackstar έχω και ήταν κλειστός. i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση