nklshp Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ειναι το μονο που μου αρεσε… η κασετα… Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?και φωτογραφια απο το εσωτερικο? Τωρα χρησιμοποιω κουτια απο μεντες και σταχτοδοχεια… Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου από nklshp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έχω πάρει το απόλυτο κουτί για να μαζέψω όλα τα κιθαριστικά ψιλολοιδια που έχω διάσπαρτα σε μικρότερα κουτιά και συρτάρια, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να τα μαζέψω. Το μόνο μειονέκτημα ότι ενώ έχει εγκοπες στα συρτάρια για χωρίσματα, δεν έχει τα χωρίσματα. Θα βρω όμως. Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και μεμονωμένα το πάνω και το κάτω μέρος, αλλά αυτα τα έχω πάρει για να βάλω τα ξυριστικά μου και να χωράνε πάνω από το ντουλάπι του WC. Μπορεί αυτό να βολεύει μερικούς περισσότερο. Stanley συρταριερες λεγονται. Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου Πέννες -Που τις αποθηκεύετε; Σε παλαιές ταμπακιέρες- συσκευασίες, σώνονταν τα σιγαρέτα και τα πουράκια, ευθύς γέμιζαν με πένες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 12 Μαρτίου 8 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Πέννες -Που τις αποθηκεύετε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση