Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Στραγαλι καλο για μΑΙταλ? 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Ριχτες στο μπολ με τα ξηροκάρπια. Τους κανει καλο το αλατι. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Δηλαδή δεν θαυμάσατε το όστρακον; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Πένες χάνω συνέχεια, ακόμα και όταν τις έβαζα σε μεταλλική θήκη. Πέρσι παρήγγειλα "custom" πένες με το λογότυπο της μπάντας και το όνομα μου και τις έδινα δωρεάν μετά τα λάιβ (δίναμε και μπακέτες κτλ, μπλουζάκια όμως όχι τζάμπα). Τις έδωσα όλες, ούτε εγώ δεν έχω πια. Ήταν εκατό πένες και οι 20 που περίσσεψαν τις έδωσα δώρο (μαζί με το μεταλλικό καπάκι τους) στον πεθερό μου μαζί με μπλουζάκι της μπάντας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, John Goumis είπε ....μαζί με μπλουζάκι της μπάντας Ωραία ιδέα. Θα βγάλω και εγώ γραβάτες για το γραφείο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Χα ! Νμιζω το είδα και αυτό. Tamu είναι; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2 ώρες πριν, LK είπε Χα ! Νμιζω το είδα και αυτό. Tamu είναι; Ναι, κάνα δίευρω 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση