Shelter Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Δήμος Μούτσης έφυγε σε ηλικία 86 ετών. Από τους πολύ σημαντικούς τραγουδοποιούς που έβγαλε αυτή η χώρα και ίσως αδικημένος ως προς τη δημοφιλία. Επεξεργασμένο 6 Μαρτίου από Shelter 2 5 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου Πολύ μεγάλος. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Ο Δήμος Μούτσης είναι η απόδειξη μου,στο οτί οι μουσικές σπουδές,η θεωρία αλλά και η ενασχόληση δέν διαμορφώνουν άποψη περί μουσικής. Τρόμαζα με το βίντεο της Ερτ η αλήθεια είναι,αλλά σε λάτρεψα όταν σε πρωτοείδα στα 7 περίπου,οπού δέν διέθετα τίποτα απο τα παραπάνω,το ίδιο κάνω και σήμερα. Καλό ταξίδι,με ένα μεγάλο ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Απλά τεράστιος συνθέτης και μπροστά από την εποχή του με τις progressive ενορχηστρώσεις Επεξεργασμένο 7 Μαρτίου από bathan 1 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 23 ώρες πριν, Shelter είπε Από τους πολύ σημαντικούς τραγουδοποιούς που έβγαλε αυτή η χώρα και ίσως αδικημένος ως προς τη δημοφιλία. Δεν νομίζω πως την επεδίωξε ποτέ την δημοφιλία 1 Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, bathan είπε Δεν νομίζω πως την επεδίωξε ποτέ την δημοφιλία Οχι δεν την επεδίωκε. Αλλά το έργο του και η αξία αυτού θα έπρεπε να τυγχάνουν μεγαλύτερης αναγνωρίσεως. 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση