Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Πρέπει να φτιάξεις νέο setup που να έχει πάνω μόνιμα το V-Synth, βάλε-βγάλε δεν λέει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Γράψε αγόρι μου μοναδικό. Λάμψε. Τι κι αν είναι συνθ, τι και αν είναι κοντρόλερ Λάμψε. Άσε τα μοντέρνα στον γουοτερφουλ με τα usb 4.9 και τα κουμπιά τα Ώπα.. Αφού την τέχνη την καλή την γράφεις με ένα μολύβι και χαρτί.. Και όλα τα άλλα μέσα είναι για κάθε τσέπη και όρεξη. Διαγωνισμό θα κάνουμε όποιος έχει το καλύτερο; Υπερατού παίζουμε; Στην σκηνή και στην έκθεση όλα φαίνονται. Εκτέθηκα και στη σκηνή χιλιάδες φορές, εκτέθηκα παντού, τώρα είμαι Σιγάλας της γειτονιάς. Αντε μην πιάσω καναν ατζεντη και γράφω στ αλήθεια για το NETFLIX στο τέλος, αλλά με έφαγε το ΔΗΜΟΣΙΟ. όλα όμως χωράνε στην παρέα μας. Και τα νέα μηχανήματα και τα παλιά και τα νεα και παλιά VST και DAW και όλα μαζι, καλά να είμαστε πάνω από όλα και όλα θα γίνουν. Τώρα μετά θα σας βάλω το βιντεάκι, για να δείτε πόσο το απολαμβάνω και πόσο απολαμβάνω και την παρέα σας παράλληλα!!! Ανήκουμε στους ισχυρούς!!!! Το πήρε το Montage Μ, το πε και το κανε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Εγω για μια βόλτα μπήκα ...και σιγά σιγά θα φεύγω. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός dritsa. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πρέπει να φτιάξεις νέο setup που να έχει πάνω μόνιμα το V-Synth, βάλε-βγάλε δεν λέει. Το έχω φτιάξει να βγαίνει εύκολα και να μπαίνουν τα άλλα, απλά τα output συνδέω και το USB type B αντίστοιχα και το βασικότερο, δεν κουνιέμαι, όλα υπο έλεγχο, control center. Τα ξαναέβαλα με τον παλιό καλό τρόπο, διαμόρφωσα το ύψος στο παλιό γραφείο και μάλλον θα βάλω και τα ηλεκτρικά πόδια να σηκώνεται που το βλέπω σε άλλους και το λιμπίζομαι. Και το Novation σαν control surface (κονσολα) και VST κοντρολλερ, το σέταρα για τα Triton VST και το KOMPLETE custom και τα ελέγχω όλα με ένα χέρι και αν θέλω καμια παράμετρο επιτόπου, τσουπ το learn και την ελέγχω και από τα assignable του V-Synth. Και φυσικά του triton που κάνει τα ίδια όποτε το βάζω και είναι και αυτό εξαιρετικό στην αίσθηση. Είναι σούπερ τώρα γιατί στο άλλο που τα είχα βάλει ένιωθα λίγο στριμωγμένος, τώρα απλώθηκα πάλι και είμαι άρχοντας. θα βάλω βίντεο αρχοντικό να με δει η παρέα πάλι, τουλάχιστο το πόσο το απολαμβάνω. 4 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Εγω για μια βόλτα μπήκα ...και σιγά σιγά θα φεύγω. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός dritsa. Τώρα, έρχεται. Θα σκάσει σε λίγο 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση