Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Όχι. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε E όχι και όλα... Ίσως η πιο μάπα/ελαφριά αίσθηση πλήκτρων που έχω πιάσει σε flagship synth. Καλά ντε. Όχι όλα. Προσωπικά το κλαβιέ του Κ2000 ήταν για έγχορδα, σολιστικά και συνθ ήχους λόγω του βάρους του πλήκτρου και του aftertouch. Το οδηγούσα από 88αρι για τα πιανιστικά του. Ωραίες εποχές, κάναμε και μπράτσα. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάνα VST με VAST έχει βγει? Χιλιάδες με αυτή τη λογική, δηλαδή εκτενές σύστημα διαμόρφωσης των παραμέτρων διαφόρων κυματομορφών από διάφορες πηγές σε συνδυασμό με επεξεργασία μέσω ψηφιακών μονάδων effects υπό την έννοια των αναλογικών modular synth. Αν έχουν ξεπατικώσει τη VAST δεν το γνωρίζω, δεν το νομίζω. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αν έχουν ξεπατικώσει τη VAST δεν το γνωρίζω, δεν το νομίζω. Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version. Οπότε: μπaαίνεις στο ebay, τσιμπάς ένα Κ2000, το στήνεις δίπλα στο V-Synth, βγάζεις μερικές καλές φωτός και τις ποστάρεις εδώ. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version. Οπότε: μπaαίνεις στο ebay, τσιμπάς ένα Κ2000, το στήνεις δίπλα στο V-Synth, βγάζεις μερικές καλές φωτός και τις ποστάρεις εδώ. Μπράβο. Και μετά κοσντιάρ με παίρνεις τηλέφωνο να έρθω να μου το κάνεις δώρο. Ε φανταστικέ μου άνθρωπα; 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Για την VAST συγκεκριμένα λέω, όχι για "τύπου VAST". Λογικά δεν υπάρχει μια και η Kurzweil την χρησιμοποιεί ακόμα στα synths της, και απ'ότι ξέρω ούτε αυτή έχει βγάλει κάποια soft version. Οπότε: μπaαίνεις στο ebay, τσιμπάς ένα Κ2000, το στήνεις δίπλα στο V-Synth, βγάζεις μερικές καλές φωτός και τις ποστάρεις εδώ. Δεν δουλεύω πια πέραν του ενός keyboard που παίζει το ρόλο του master keyboard. Πλέον είμαι συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου. Θα μπεί και αυτό στο ράφι τώρα, γιατί θα δουλέψω λίγο με ένα βαρυκεντρισμένο M-Audio που έχω, θα δουλέψω modern orchestra μουσική και θέλω και το Modulation wheel για .... εξπρεσιονισμό. 42 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Μπράβο. Και μετά κοσντιάρ με παίρνεις τηλέφωνο να έρθω να μου το κάνεις δώρο. Ε φανταστικέ μου άνθρωπα; Εσείς θα μου το πάρετε δώρο 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν δουλεύω πια πέραν του ενός keyboard που παίζει το ρόλο του master keyboard. Πλέον είμαι συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου. Θα μπεί και αυτό στο ράφι τώρα, γιατί θα δουλέψω λίγο με ένα βαρυκεντρισμένο M-Audio που έχω, θα δουλέψω modern orchestra μουσική και θέλω και το Modulation wheel για .... εξπρεσιονισμό. Εσείς θα μου το πάρετε δώρο Θα στο κάναμε ρε Cos, αλλά μετά τα παραπάνω που έγραψες... Κάτσε παίξε με το βαρυκεντρισμένο M-Audio, καλό είναι κι αυτό, κι άσε τα synths...500ετίας εκεί που είναι. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Γράψε αγόρι μου μοναδικό. Λάμψε. Τι κι αν είναι συνθ, τι και αν είναι κοντρόλερ Λάμψε. Άσε τα μοντέρνα στον γουοτερφουλ με τα usb 4.9 και τα κουμπιά τα Ώπα.. Αφού την τέχνη την καλή την γράφεις με ένα μολύβι και χαρτί.. Και όλα τα άλλα μέσα είναι για κάθε τσέπη και όρεξη. Διαγωνισμό θα κάνουμε όποιος έχει το καλύτερο; Υπερατού παίζουμε; Στην σκηνή και στην έκθεση όλα φαίνονται. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Θα στο κάναμε ρε Cos, αλλά μετά τα παραπάνω που έγραψες... Κάτσε παίξε με το βαρυκεντρισμένο M-Audio, καλό είναι κι αυτό, κι άσε τα synths...500ετίας εκεί που είναι. Καλό είναι αλλά μετά θα το βγάλω γιατί συνθέτω και με το V-Synth, μου δίνει ιδέες και είμαι από τους λίγους στον πλανήτη που το κάνω ότι θέλω και ας με κοροϊδεύετε. Και αυτό εξαιρετικό με καλά πλήκτρα και εξαίρετο contoller, master keyboard. Ιδιαίτερα άμα δουλεύει το pitch bend. Θα σας φτιάξω ένα βιντεάκι για να γιορτάσουμε το Montage Μ πάλι, για την παρέα. Θα βάλω το νέο κομματάκι στα clips, μόλις τελειώσω με την παραγωγή, το κομμάτι είναι έτοιμο, το ΜΑΣΤΕΡΙΝΓΚ παλεύω τώρα που βρήκα λίγο χρόνο και κρυωμένος, έτοιμος να πέσω στο κρεβάτι και δεν το βλέπω να λειτουργώ αύριο. Και μετά θα φτιάξω ένα show off με αυτοσχεδιασμό για την πάρτη μας να γουστάρουμε να διαλύσω το pitch bend πάλι γιατί το σηκώνει, ενα jam. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Άντε να βγει το καινούριο Κούρζ διότι μας βλέπω για ένα ανύπαρκτο θέμα 79 σελίδες.. Θα ξεπεράσουμε το θέμα τι μουσική ακούνε τώρα.. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση