Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, foxxx είπε Πάρε ένα Fantom και καθάρισες ......... Θα πάρω ένα. Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Θα πάρω ένα. Και αυτό ωραίο είναι θα παίρνεις και τον αέρα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Ουδέν νεότερον από το μέτωπο. Η Kurzweil φαίνεται να έχει κατεβάσει στόρια. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Σαν πολύ δεν έχουν αργήσει να ενημερώσουν; Μπας και έκλεισαν και δεν μας έχουν ενημερώσει; Ούτε ένα pc4 76άρι στην αγορά. Modx δεν με βλέπω, Nautilus με την καμμία ( δεν μου άρεσε ποτέ η Korg κι ας τα έχω λιώσει δημιουργικά), η Roland....λες... Εσύ δεν είχες το Κ2000? ή δε θυμάμαι καλά? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Εσύ δεν είχες το Κ2000? ή δε θυμάμαι καλά? Όλα τα Κ είχα πλην του κ1000 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Ουδέν νεότερον από το μέτωπο. Η Kurzweil φαίνεται να έχει κατεβάσει στόρια. Έκλεισαν. Κλάφτα .. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Όλα τα Κ είχα πλην του κ1000 Εγώ είχα ξαναδηλώσει παλιά πως είναι απωθημένο μου το K2000 Να μου το πάρετε. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ είχα ξαναδηλώσει παλιά πως είναι απωθημένο μου το K2000 Να μου το πάρετε. Εννοείται. Και με blue screen. K2000 K2VX K2661 K2600 Πλέον μόνο το K2600R full pram και sampling option . Επεξεργασμένο 5 Νοεμβρίου από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Όλα τα Κ είχα E όχι και όλα... 13 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ είχα ξαναδηλώσει παλιά πως είναι απωθημένο μου το K2000 Ίσως η πιο μάπα/ελαφριά αίσθηση πλήκτρων που έχω πιάσει σε flagship synth. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ίσως η πιο μάπα/ελαφριά αίσθηση πλήκτρων που έχω πιάσει σε flagship synth. Πάραυτα το έχω απωθημένο οπότε να μου το φέρετε μια μέρα δώρο kinder - έκπληξη, ευχαριστώ. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάραυτα το έχω απωθημένο οπότε να μου το φέρετε μια μέρα δώρο kinder - έκπληξη, ευχαριστώ. Κάνα VST με VAST έχει βγει? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση