evilnanouk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Εχω ενα προβλημα.....(κ αλλο?????? :P) Στο κομματι που ετοιμαζω μεχρι τωρα συνιθιζα στα πιο πολλα τρακς μου να χρησιμοποιω την εντολη fade out cursor ...ομως σε 2 απο αυτα δεν την "βγαζει" στο μενου και ειναι απαραιτητο να κανω fade out στο τελος αυτων των δυο tracks αλλα....... Καμια βοηθεια????? Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Cubase Operation Manual σελ.177 κ.ε. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 ...και φυσικά δεν μπορείς να κάνεις fade in/out ούτε σε midi tracks (παρά μόνο στο αντίστοιχο audio channel αυτών), ούτε σε frozen tracks... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Cubase Operation Manualσελ.177 κ.ε. Απο που μπορω να το "κατεβασω" ? Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Το χει μεσα το cubase. Δες το help. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Τελικα δε βρηκα γιατι.....Δεν μπορω να το κανω!!! :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Εάν θέλεις να κάνεις fade out σε midi tracks μία λύση είναι με τα velocities όπως στην φωτογραφία παρακάτω επιλέγεις line από τα εργαλεία σου και κάνεις fade out και fade in όπου και όπως θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 υπάρχει και το automation φυσικά ως μια εναλλακτική ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evilnanouk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 σε wav θελω να κανω ρε παιδια........οχι σε Midi αλλα για καποιο λογο ε εντολη fade out cursor σε καποια audio tracks μου δε βγαινει......αυτο ρωτησα ο κακομοιρης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δοκίμασες πρώτα στα συγκεκριμένα tracks τις εντολές "Events to part" ή "Dissolve part" ανάλογα για να ενεργοποιηθεί η εντολή "Process/Fade out"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση