Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 20 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θα πρέπει να ήμουν 15 χρονών όταν πήρα αυτό το άλμπουμε, στα 16 είχα κάνει το δίσκο φρίσμπι και το εξώφυλλο ''τσοχάκι'' για ένα γραφείο με στραβά πόδια. Φάνηκε χρήσιμο στην ιστορία των Παράγκας το άλμπουμε ταύτο 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου Ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή σκεπτόμενοι τις στρατιές wanna-be-guitar-heroes που ξεκίνησαν να μαθαίνουν το ριφ του SOTW στην κιθάρα αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να αγγίξουν το καταπληκτικό σόλο του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Θα πρέπει να ήμουν 15 χρονών όταν πήρα αυτό το άλμπουμε, στα 16 είχα κάνει το δίσκο φρίσμπι και το εξώφυλλο ''τσοχάκι'' για ένα γραφείο με στραβά πόδια. Φάνηκε χρήσιμο στην ιστορία των Παράγκας το άλμπουμε ταύτο Το εσώφυλλα δεν μας είπες τι χρησιμότητα είχε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου Το έχει κάνει και ο Μποναμάσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Nestoras είπε Το εσώφυλλα δεν μας είπες τι χρησιμότητα είχε. Ρωτάς και εσύ κάτι πράγματα 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Το έχει κάνει και ο Μποναμάσας. Εκτελεσάρα. Η μπάντα πετάει και η φωνάρα του Jimmy Barnes θερίζει. O δε Arlan Schierbaum στο Hammond δίνει ρέστα. Ο τύπος παρεμπιπτόντως έχει τρέλα με την αναλογική τεχνολογία και έχει μεγάλη συλλογή από vintage πληκτροφόρα, ενώ είναι παντρεμένος με Κρητικιά και ζει μόνιμα στην Κρήτη! Τον έχω στη λίστα μου στο FB, μου είχε στείλει friend request αν θυμάμαι καλά μετά από μια συζήτηση σε μια synth σελίδα που αφορούσε τα synth setups του Β. Παπαθανασίου. Nα ακούσουμε/δούμε και μια εκτελεσάρα από τους πατέρες του "Lazy". Η εισαγωγή του τεράστιου Jon Lord είναι ανατριχίλα, ενώ η μπάντα βρίσκεται σε διαβολεμένη φόρμα. (Highligt τα δύο λευκά Leslie πίσω από τον Lord και οι ξεχωριστές bass units κάτω από τα Leslie. Πρέπει να κουνιόταν ολόκληρο το στάδιο από τον ήχο του Hammond C3 του τρελού) 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση