gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 10000000_7267527340006453_2797249904353965898_n.mp4 ...και πιθανόν όχι η τελευταια... Πρόκειται για μια RG470 του 2001 (made in Fujigen, Japan), την οποία βρήκα σε αριστη κατάσταση από έναν Σαλονικιό κιθαρίστα. Η τιμή (500ευρώ) θεώρησα ότι ηταν τίμια και προχώρησα στη αγορά της. Την παρέλαβα πριν 1 ωρα και εχω ξεσκιστεί στα dive bombs (όχι στο βιντεο). Φοράει 10άρες και θα πρέπει να τις αλλάξω με 9άρες για να είμαι πιο ανετος, αν και είναι πολύ μαλακή. Το τρέμολο είναι το lo trs (made in japan) το οποίο είναι αξιόλογο ποιοτικώς. Το wizard μανίκι έχει σχήμα D και είναι σχετικά παχύ για RG. Ποιότητα κατασκευής και βαφής άριστη. Θα ακολουθήσει αναλύτική παρουσίαση, μόλις μαθω να κάνω dimebag squeals 24 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Με γεια!! Ωραιο και το χρωμα! Εντελώς Japan...σαν Nissan skyline! 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Ωραίος και με γεια σου! Μου θυμησες την πρώτη μου Ibanez S470 που δυστυχώς δεν εχω πλέον... 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Καλορίζικη και καλόπαιχτη. Για καινούρια κιθάρα, είσαι πολύ άνετος. Νομίζω σου έκατσε πολύ καλά στο χέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, mpamps είπε Καλορίζικη και καλόπαιχτη. Για καινούρια κιθάρα, είσαι πολύ άνετος. Νομίζω σου έκατσε πολύ καλά στο χέρι. Με τις 9αρες που θα βαλω θα είμαι πιο άνετος. Μοιάζει με τη charvel η αίσθηση, με βασική διαφορά το μανίκι που είναι καπως παχύτερο στη rg (έχει έντονο D σχήμα) Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Like, like και ξανά like για το χρώμα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Μου θύμισες κ μένα μια από τις πρώτες μου κιθάρες... Ibanez 1550(νομιζω),ιδιο χρώμα H-s-H διάταξη, μανίκι φλιδα και ίσως η πιο βαριά κιθάρα που έχω πιάσει.... Δε θα μπορούσα να έχω πάρει πιο αταίριαστη κιθάρα για μένα... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Πρώτη αλλαγή χορδών και κούρδισμα, συν ρύθμιση ελατηρίων από κάτω, 40 λεπτά. Not bad …. τώρα δεν μου ξεκουρδιζει καθόλου με χρήση τρέμολο. Πριν με τις 10αρες ξεκουρδιζε. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Titanium Ice Purple Metallic ονομάζεται το χρώμα. Όχι ότι το ήξερα, το γοογλε μου το είπε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου Καλά που μου το πες. Το έψαχνα… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση