BoogieMan Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Ειναι κατι που με βασανιζει... :? δεν εχω καποιο συγκεκριμενο στο μυαλο..Εχει φτιαξει κανεις σας?Τι υλικα θα χρειαστουν και τι εργαλεια? Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 BoogieMan, μή στενοχωριέσαι και μην απελπίζεσαι. Γιατί θέλεις να φτιάξεις ένα pickguard? Θέλεις κάποιο ειδικό υλικό, η ειδική τοποθέτηση μαγνητών? Για πες τι φαντάζεσαι, ώστε να πάρεις και προτάσεις για το πως είναι δυνατόν να υλοποιηθεί...... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Συνηθως αφαιρω τους neck μαγνητες σε μερικες απο τις κιθαρες μου 8O :D Το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια... :D Το πιο απλο που με ενδιαφερει ειναι π.χ. ενα pickguard για Esquire.Αν το καλοσκεφτεις δεν το βρισκεις ευκολα κ ειναι απλο να φτιαχει... τα υλικα μπορει να ειναι ξυλο 'η πλαστικο,πλεξιγκλας,μεταλλο,δερμα...Επισης σκεφτητε και ποσο αλλαζει ενα κιθαρονι οταν του βαζεις αλλο pickguard! :wink: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Θα γίνω σπαστικός και θα ρωτήσω... Δε φταίω εγώ.. Απλά είμαι λίγο περίεργος.. :lol: Συνηθως αφαιρω τους neck μαγνητες σε μερικες απο τις κιθαρες μου icon_eek.gif icon_biggrin.gif Το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια... icon_biggrin.gif Γιατί?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Θα γίνω σπαστικός και θα ρωτήσω... Δε φταίω εγώ.. Απλά είμαι λίγο περίεργος.. :lol: Συνηθως αφαιρω τους neck μαγνητες σε μερικες απο τις κιθαρες μου icon_eek.gif icon_biggrin.gif Το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια... icon_biggrin.gif Γιατί?.. Γιατί Less is more...! :wink: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Σωστοος...... Η esquire δικιά σου?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Σωστοος...... Η esquire δικιά σου?... :cry: oχι, αλλα να η δικια μου(πρωην Τελε): http://www.noiz.gr/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showpic&pid=280&orderby=dateD Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Θα γίνω σπαστικός και θα ρωτήσω... Δε φταίω εγώ.. Απλά είμαι λίγο περίεργος.. :lol: Συνηθως αφαιρω τους neck μαγνητες σε μερικες απο τις κιθαρες μου icon_eek.gif icon_biggrin.gif Το γιατι ειναι μια αλλη ιστορια... icon_biggrin.gif Γιατί?.. Γιατί Less is more...! :wink: :lol: Ναι αλλά one_less_than_that=0 :lol: (Και αυτό είναι άλλη ιστορία) Τι να σου πω...γιατί δεν ξεπατικώνεις ένα pickguard πάνω στο υλικό που θέλεις...? Στο κόψιμο κολλάς? Προσωπικά με αυτό τον τρόπο έχω φτιάξει ένα από ξύλινο καπλαμά 2mm. Το έκοψα με ένα δισκάκι προσαρμοσμένο στο dremel. Έτσι: Το έκοψα σιγά σιγά πάνω στις γραμμές που είχα κάνει με το μολύβι και το έφερα στα ίσια του με γυαλόχαρτο. Με άλλο εργαλείο (πάλι προσαρμοσμένο στο dremel) άνοιξα σιγά σιγά και τις τρύπες για τους μαγνήτες. Το πλαστικό τώρα μάλλον είναι πιο δύσκολο αλλά δεν βλέπω γιατί να μην γίνεται. Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ γιατι βγήκε φλώρικο. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Thanx Harilatron!!! Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2007 Βρηκα και αυτο, http://www.spacklehoss.com/squire51/index.html Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση