Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Εδώ και κάτι χρόνια μου στριφογυρνάει στο μυαλό. Θέλω ένα baby grand πιάνο. Baby , λόγω κόστους και χώρου. Digital, γιατί δεν είναι να μπλέκουμε με κουρδίσματα. Το θέλω , όχι για το studio, αλλά για άλλο χώρο του σπιτιού, σαν σάλα. Ιδανικά το ήθελα λευκό, αλλά είδα ότι το Roland GP-3 βγαίνει μόνο μαύρο (not a deal breaker) Επόμενο έρχεται , αλλά πιο ακριβό ,το Yamaha CLP-765 GPWH που είναι ακριβώς όπως το θέλω σε χρώμα. Τα έχει δοκιμάσει κανένας και αν ναι εντυπώσεις; https://www.thomann.de/gr/roland_gp_3.htm https://www.thomann.de/gr/yamaha_clp_765_gpwh.htm Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 41 λεπτά πριν, LK είπε Επόμενο έρχεται , αλλά πιο ακριβό ,το Yamaha CLP-765 GPWH που είναι ακριβώς όπως το θέλω σε χρώμα. Τα έχει δοκιμάσει κανένας και αν ναι εντυπώσεις; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ανάμεσα στα δύο πιάνα που αναφέρεις, προσωπικά θα διάλεγα με κλειστά μάτια το Yamaha., για καρα-ευνόητους λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος καρα-ευνόητος λόγος (γι αυτούς που μόλις προσγειώθηκαν για πρώτη φορά στον πλανήτη μας) είναι η 124χρονη εμπειρία της εταιρείας στην κατασκευή πιάνων. Μετρημένα στα δάχτυλα είναι τα grand pianos που μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε ένα Yamaha CFX grand των €300+Κ. Καλή κι η Roland, δεν αμφιβάλω ότι ο ήχος του μοντέλου της θα είναι πολύ καλός, αλλά... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Και εμένα ούτως ή άλλως το yamaha μου άρεσε. Το roland είναι η εναλλακτική για το κόστος Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, LK είπε Και εμένα ούτως ή άλλως το yamaha μου άρεσε. Το roland είναι η εναλλακτική για το κόστος Η χρηματική διαφορά πάντως στα €2Κ είναι αρκετά μεγάλη, αυτά τα δύο δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε αυτά τα δύο δεν ανήκουν καν στην ίδια κατηγορία. Δεν είναι μόνο η διπλάσια τιμή. Είναι διπλάσιο και το βάρος τους, και σχεδόν το μέγεθος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν είναι μόνο η διπλάσια τιμή. Είναι διπλάσιο και το βάρος τους, και σχεδόν το μέγεθος. Ναι, το έβλεπα πριν. Βλέπω τώρα ότι στην κατηγορία αυτή η Yamaha έχει μόνο 5 μοντέλα, με φτηνότερο το CLP-765 GP στα €4,5Κ. Αρκετά πιο πάνω κι αυτό απ'την τιμή του Roland. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου H Harley benton δε βγαζει κανα πιανο? Πόσο χώρο διαθέτεις? σαν επιφάνεια. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Πάντως αυτός ο τύπος με έπεισε, Από τα καλλίτερα reviews / demos γενικά οργάνων που είδα πότε, και ασχολούμαι με το Youtube από το 2008. Και φανταστικός παίχτης, και σωστό ρεπερτόριο (όχι τύπου Richard Clayderman παιξίματα) . Μόλις τώρα, Shelter είπε Πόσο χώρο διαθέτεις? σαν επιφάνεια. Χωράει και κανονικό grand Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Μπήκαμε στε κλειδοκύμβαλα τώρα. Ωραία μετά πάμε στα πνευστά. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, LK είπε Και το Roland ακούγεται εξαιρετικά, τώρα που το ακούω λίγο στο τρέξιμο. Εντάξει, αναμενόμενο, είναι δυνατόν να ακούγεται χάλια ένα ηχητικά dedicated όργανο στα €3Κ? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση