gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Για όσους έχουν αντοχή να το ακούσουν. Μόλις το έφτιαξα. Έχει μια βασική κιθάρα, μια υποστηρικτική ως πλατη και μια τρίτη που κάνει εφέ, αντί κρουστά. Κάπως πιο πλούσια η "ενορχήστρωση". Στην ουσία παίζω οτι μου κατέβει, σε όλες τις κιθάρες και δημιουργώ χωρίς κανένα σχέδιο... Your browser does not support the HTML5 audio tag delayambient2.mp3 Επεξεργασμένο 22 Φεβρουαρίου από gkourmoul1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου vraio αποτελεσμα...........και ωραιος ηχος.....ηχοτοπιες σαν ντυσιμο σε ταινια ειναι Είναι ωραία η eλευθερια που νοιωθεις στα ambient οπου και τα "λαθη" μπορουν να ειναι aparaithta Μετά τα analog delay για τετοιες δουλειες θες και ενα spring reverb σαν αυτο και πεταξες...........https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Gamechanger-Audio-LIGHT-Pedal/art-GIT0056152-000?campaign=GShopping/GR&ProgramUUID=4zbAqJar0n4AAAFl5TtyjI8u&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTo1NQbCe7DSC9hNdpazMfcUsxDIdNOgpnfYjtN6-GeeZiCnHfwMEehoC0Y8QAvD_BwE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Θα το έπαιρνα αλλά δεν έχω χώρο στο γραφείο για άλλο πετάλι… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Αυτα ειναι ευκολα ρε. Αλλαζεις γραφειο. Εδω εγω σπιτι αλλαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση