Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά είναι εντυπωσιακό να ακούς Smooth Criminal από κόρνα και μάλιστα τρακτέρ!!! Παλιά θυμάμαι υπήρχε κόρνα με το ρεφραίν από τα παιδιά του πειραιά. Έξυπνο, αν και λείπει η πρώτη φωνή, μάλλον για λόγους copyright, ποιός ξέρει... Πηγή 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Αλήθεια είναι: (Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται να ποστάρουμε κορνογραφικό υλικό). 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Πήγα και χώθηκα και τους χαιρέτησα και μου έδειξαν και το controller της κορνας, που είχαν βάλει στο τρακτέρ εκείνο Έλιωσα στο γέλιο, έπαιζε μέχρι και Μότσαρτ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, cos_dr είπε Πήγα και χώθηκα και τους χαιρέτησα και μου έδειξαν και το controller της κορνας, που είχαν βάλει στο τρακτέρ εκείνο Έλιωσα στο γέλιο, έπαιζε μέχρι και Μότσαρτ Έπρεπε να το βγάλεις φωτογραφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, kpeyos είπε Αλήθεια είναι: (Δεν ξέρω όμως αν επιτρέπεται να ποστάρουμε κορνογραφικό υλικό). Ωραίο είναι , αλλά στονάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Έπρεπε να το βγάλεις φωτογραφία. Δεν το έβγαλα και δεν τους τράβαγα βίντεο όταν τους μίλησα, μη με παρεξηγήσουν τυχόν για κάνα εγκάθετο. Τα φοβάμαι αυτά, γιατί μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Δεν το έβγαλα και δεν τους τράβαγα βίντεο όταν τους μίλησα, μη με παρεξηγήσουν τυχόν για κάνα εγκάθετο. Τα φοβάμαι αυτά, γιατί μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Έχεις δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου @cos_dr εδώ είσαι Το νούμερο 14. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση