gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις (καλή παρέα να με πλαισιώνει στη μπάντα, «δικός μας» χώρος ώστε να είμαστε αφεντικά που εαυτού μας, και ο,τι ρεπερτόριο θελουμε), θα μπορούσε να το κάνω 2-3 φορές τον μήνα. Να παίζω σε μαγαζιά, υπο πληρωμή δεν μου αρέσει. Θα το έκανα ευχαρίστως εάν είχα ανάγκη το μεροκαματο αυτό. Θέλω να είναι άνετος, να μην έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, και να περνώ καλά χωρίς άγχος. Τουρισμός φουλ στην Κρήτη και τον χειμώνα στις πόλεις έχει αρκετά σχήματα που παίζουν. Δύσκολη δουλειά και βγάζω το καπέλο σε όλους όσους την κάνουν. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Πάρτε και ένα easy livin att.xXl3C6YM4dR9fvbxh2M3S57Xp913EtmLbif0rd2JZY8.mov 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Πολύ σε χαίρομαι Γιώργο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 16 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Πολύ σε χαίρομαι Γιώργο! Να σαι καλά Αλεξ! Είναι απίστευτο συναίσθημα το πάλκο. Μπορεί να μην πολυακουγα τι έπαιζα, αλλά ευχαριστήθηκα κάθε δευτερόλεπτο από το 40λεπτο που έπαιξα. Επαιξα με τον ac10 που πούλησα για να αγοράσω τον jcm. Δεν τον είχα ποτέ πάρει σε και σήμερα έπαιξα με αυτόν ενώ ανήκει σε άλλον. Νομίζω είχα πολύ καλό ήχο. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Ωραίοι. Το πρώτο το παίζαμε κι εμείς με την μπάντα (κάπου πρέπει να έχω και μια liFe ηχογράφηση) και το Easy Livin', αν και το παίζαμε πάντα στις πρόβες, περιέργως δεν το παίξαμε ποτέ σε live. H πλάκα είναι ότι δεν το παίζαμε στην αρχή γιατί δεν είχαμε Hammond, και όταν αποκτήσαμε δεν το παίξαμε ποτέ, πάντα για κάποιο λόγο έμενε έξω από τη λίστα με σκεπτικό να παιχτεί στο επόμενο live. Πάρτε ένα πληκτρά, τα κομμάτια αυτά τον "τραβάνε". 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Πάρτε ένα πληκτρά, τα κομμάτια αυτά τον "τραβάνε". Έχει πληκτρά (και μαλιστα πολύ ταλαντούχο) το ωδείο, αλλά είναι Γ' Λυκείου φέτος και δεν μπορεί να συμμετέχει στα γκρουπάκια του ωδείου. Τον είχαμε πέρσι στις εμφανίσεις που κάναμε, και ευελπιστούμε να τον ξανάχουμε σύντομα... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Μπράβο Γιώργο! Όλα τέλεια! πάντα τέτοια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Ευχαριστώ Πανο! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Με έναν μικροφωνιασμενο Fender πίσω σου ποιος παίζει; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Έπαιζε ο εταίρος κιθαρίστας με ένα wampler tumnus και ένα mini ts να σπρώχνει Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση