gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είχαμε σήμερα κοπή της πίτας στο ωδείο και περάσαμε ένα όμορφο μεσημέρι… att.YMq4wS6SKvDduQZFQAAeLhOM2_NMTBByuTv3oARFC3g.mov att.OKxdhv8iiMW9B81VWl-seEwi6r2uXfxVH2cnpODGXuE.mp4 έκανα τις πρασινάδες μου αλλά δεν πειράζει… Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου από gkourmoul1 12 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Μια HB από εμένα σε όποιον έτυχε το φλουρί! 1 4 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε έκανα τις πρασινάδες μου αλλά δεν πειράζει… Μια χαρά ήταν και προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω κάτι για το παίξιμο. Άλλο τράβηξε το ενδιαφέρον μου... Μια start στο χέρι, μια παρκαρισμένη από πίσω (δεν ξέρω αν ήταν δική σου και η SG) και ούτε μια... tele; The spell has been broken; 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Το 2024 είναι η χρόνια των στρατ ….. 1 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Το 2024 είναι η χρόνια των στρατ ….. Στον @Nestoras να τα πεις αυτά, που δηλώνει πλέον Τeleκάστωρ 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Οι τελε είναι ντεμοντέ εφέτος. Θα ξαναφορεθούν το 2027. Το διάβασα στον Καζαμία… 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Ωραίος Γιώργο!!!! Μπράβο σας!!!!! Καλή χρονιά !!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Να σαι καλά Κώστα! 5 λεπτά πριν, John Goumis είπε Σουπερ. Μιας και τραγουδάς και παίζεις θα πρότεινα την χρήση μικρού τάμπλετ στην βάση του mic. Mε ένα setlist helper ή song book pro θα είσαι άρχοντας... Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο, και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Να σαι καλά Κώστα! Σωστό αυτό που λες, αλλά με 2-3 λαιβ τον χρόνο, και με λίγα κομμάτια κάθε φορά δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο. Κακώς. Έπρεπε να παίζετε πιο συχνά. Κρήτη δεν είσαι? Δεν έχει τουριστική σεζόν? Δεν λέω ότι είναι εύκολο με δουλειά και οικογένεια αλλά μια φορά την βδομάδα μες την σεζόν με τρίο ευέλικτο σχήμα μιας και τραγουδάς πολύ καλά, θα μπορούσες να παίζεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση