Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 μέσα σε ντουλάπα και 2 απέξω δίπλα στον οπλοβαστό με τις μαλακές θήκες (που έχω πάντα μέσα τις κιθάρες). Θα αδειάσω και την διπλανή ντουλάπα από πολλά ενυδρειακα που δεν χρειάζομαι πια και θα μπουν όλες σε ντουλάπες. Aν και η 12χορδη που ειναι απεξω θα πουληθει καποια στιγμη. Η Gibson δεν θα χωραει μονο για να εμπαιναν ολες σε μια ντουλαπα. Μαλλον θα πουλησω μια σκληρη θηκη (τη flight) μιας και δεν τη χρειαζομαι πια. Είμαι τυχερός που έχω δωμάτιο για πάρτη μου. Επεξεργασμένο 10 Μαρτίου από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε 6 μέσα σε ντουλάπα και 2 απέξω δίπλα στον οπλοβαστό με τις μαλακές θήκες (που έχω πάντα μέσα τις κιθάρες). Θα αδειάσω και την διπλανή ντουλάπα από πολλά ενυδρειακα που δεν χρειάζομαι πια και θα μπουν όλες σε ντουλάπες. Aν και η 12χορδη που ειναι απεξω θα πουληθει καποια στιγμη. Η Gibson δεν θα χωραει μονο για να εμπαιναν ολες σε μια ντουλαπα. Μαλλον θα πουλησω μια σκληρη θηκη (τη flight) μιας και δεν τη χρειαζομαι πια. Είμαι τυχερός που έχω δωμάτιο για πάρτη μου. Τα χεις τακτοποιημένα αλλά ήρθε η ώρα για βιτρίνα ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου Το αφήνω εδώ για μελλοντική χρήση. Τόσο η θήκη του Thomann για Flying V τύπου κιθάρες (20,70 €), Όσο και για Explorer (26,00 €) είναι απίστευτες. Φοβερή επένδυση, χωράνε άνετα οι κιθάρες(χωρίς να παίζουν μέσα) και είναι σκληρές (δεν διπλώνονται εύκολα). Αν δεν ήταν Thomann σε αυτή την ποιότητα δεν θα έκαναν κάτω από 50 ,00 € . Οπότε (επειδή δεν διπλώνονται εύκολα) άλλαξε και το arrangement του storage. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου Είδα αυτό και σε θυμήθηκα 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου @Spyros Delta Δεν απέχω και πολύ.... Ορίστε όλο το πλάνο με της gigbags σε κούτες 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση