Nekkon Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε ξεσκόνισμα Μου πήρε η γυναίκα μου πανί ξεσκονισματος D'Addario από τον Νακα 7.40€. Ή μ αγαπάει πολύ, ή με αυτό ξεσκονιζε ο SRV τις Strat του 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, Nekkon είπε Μου πήρε η γυναίκα μου πανί ξεσκονισματος D'Addario από τον Νακα 7.40€. 7,40? Πρέπει να καθαρίζει πολύ καλά αυτό! 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, LK είπε Κάτι τέτοιο η ΛΥΣΗ ειναι ΜΟΝΟ αφτι 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 49 λεπτά πριν, Superfunk είπε η ΛΥΣΗ ειναι ΜΟΝΟ αφτι Για τις θήκες όμως Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Βάλε ένα κουρτινόξυλο ή κάτι παρόμοιο ψηλά στον τοίχο, βάλε γαντζάκια και κρέμασέ τες εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Βάλε ένα κουρτινόξυλο ή κάτι παρόμοιο ψηλά στον τοίχο, βάλε γαντζάκια και κρέμασέ τες εκεί. Αν τις βάλεις κατά μήκος.......θα πιάσουν πολύ χώρο... Πρέπει να μπουν η μια πάνω στην άλλη (ως καλλίτερη δυνατή λύση μετά τις κούτες). 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Τότε βάλτε τες σε κούτες πάνω στο πατάρι και σημείωσε απ' έξω ποια θήκη έχει μέσα η κάθε κούτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Τότε βάλτε τες σε κούτες πάνω στο πατάρι και σημείωσε απ' έξω ποια θήκη έχει μέσα η κάθε κούτα. Είδες....αν θες βρίσκεις λύσεις! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Δίπλωμα στην μέση , σε μεγάλη νάυλον θήκη για ρούχα του ΙΚΕΑ. Όμορφα με διαφανές υλικό, εύκαμπτη σε ανθρώπινες διαστάσεις. Χωρά στο κάτω μέρος της ντουλάπας και δεν φτάνει σε ύψος τα σιδερωμένα πουκάμισα. https://www.ikea.gr/proioda/skubb-thiki-apothikeysis/70290360 https://www.ikea.gr/proioda/parkla-thiki-apothikeysis/50395382 https://www.ikea.gr/proioda/gorsnygg-thiki-apothikeysis-55x49x19-cm/40504193 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου Οι πιο πολλές είναι hard cases λόγω ακουστικών και κλασσικών και έτσι τις έχω στην αποθήκη στοιβαγμένες. Στο σπιτι εχω μια δυο κάτω απο καναπέδες και κρεβάτια (εκτός απο μια κλασσική που είναι χύμα στην ακρη του τοιχου) και τις gigbags όπως περιέγραψε ο φίλτατος @bouzoukleri. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση