Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, harilatron είπε Πριν πολλά χρόνια σε μια μετακόμιση κάποιες κιθάρες τις πήρα εγώ στο αυτοκίνητο και κάποιες άλλες τυλίχτηκαν μαζί με τις θήκες και bubble wrap και με αυτό το πλαστικό film. Μερικοί ενισχυτές (και καναδυό κιθάρες μαζί με τις υπόλοιπες θήκες) είναι ακόμα έτσι πακεταρισμένοι στην αποθήκη. Περιμένουν σαν τον τουτανχαμών να τις ξετυλίξει κάποιος. Τουλάχιστον έτσι....δεν σκονίζονται. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Superfunk είπε (έχω να παίξω live από το 2008) Καλά και εγώ ΔΕΝ πρόκειται να βγάλω κιθάρα έξω από το studio ....για live . Ίσως χρειαστεί (όπως χρειάστηκε στο παρελθόν να βγει έξω καμία για on location φωτογράφηση). Σκέφτομαι να αφήσω αυτές ως έχουν σε κούτες στο πατάρι (αν και τις έχω έτσι ώστε ναι είναι άμεσα προσβάσιμες- μάλιστα καθώς λέμε αυτά τις έκανα ακόμα ένα καλλίτερο rearrangement), και να κρατήσω ΜΙΑ (general purpose ) κάπου κάτω (να μην χρειάζεται σκάλα δηλαδή) ......για κάτι έκτακτο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, LK είπε Εσείς τι κάνετε; Καλά είμαστε, ευχαριστούμε. 3 ώρες πριν, LK είπε Καμιά άλλη ιδέα; Δεν υπάρχουν θήκες για τις θήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Αρχή Διαλόγου είπε Δεν υπάρχουν θήκες για τις θήκες? Α να γειά σου . Το έπιασες το νόημα....κάτι τέτοιο ήθελα ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Ήγγικεν η ώρα! Του χρονου τετοια μερα. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Τις έχω σε ντουλάπες και κάτω από γραφείο. Επτά hardcases είτε ορίτζιναλ με το όργανο είτε aftermarket. Αν θες καμία έλα από εδώ να σου δώσω και μου δίνεις εσύ gigbags (καθώς αυτές που είχα έχουν φθαρεί και χρειάζονται αντικατάσταση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, John Goumis είπε Τις έχω σε ντουλάπες και κάτω από γραφείο. Επτά hardcases είτε ορίτζιναλ με το όργανο είτε aftermarket. Αν θες καμία έλα από εδώ να σου δώσω και μου δίνεις εσύ gigbags (καθώς αυτές που είχα έχουν φθαρεί και χρειάζονται αντικατάσταση) Είχα και εγώ hard cases και τις αντάλλαξα με Gig Bags. Δυστυχώς πιάνουν πολύ χώρο....αν και είναι πολύ ωραίες. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, LK είπε Α να γειά σου . Το έπιασες το νόημα....κάτι τέτοιο ήθελα ! Παίρνεις ένα τέτοιο και τις κρεμάς τη μία δίπλα στην άλλη. Πρακτικό γιατί βγάζεις με τη μία όποια θήκη θέλεις και εμφανισιακά ωραίο. ΥΓ το πρακτικό το αναφέρω κυρίως γι' αυτούς που παίζουν λάηβ, αλλά μπορεί να είναι και για σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Παίρνεις ένα τέτοιο και τις κρεμάς τη μία δίπλα στην άλλη. Πρακτικό γιατί βγάζεις με τη μία όποια θήκη θέλεις και εμφανισιακά ωραίο. ΥΓ το πρακτικό το αναφέρω κυρίως γι' αυτούς που παίζουν λάηβ, αλλά μπορεί να είναι και για σένα Το σκέφτηκα αυτό. Μάλιστα είχα και δύο τέτοιο δίπλα από το jysk. Αλλά τελικά έπιανε πολύ χώρο...όσο η κιθάρες στα stand. Αλλά είμαστε στο ίδιο μήκος. Η άλλη σκέψη ήταν κάτι περιστροφικές βάσεις που εκθέτουν bag packs . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Κάτι τέτοιο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση