Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Από τη στιγμή που αποφάσισα να βάλω τις κιθάρες σε stands εκτός θηκών, βρέθηκα με το πρόβλημα "και τώρα που αποθηκεύουμε τις θήκες;" (όλες soft cases-gig bags). Kατεληξα στη λύση σε κούτες στο πατάρι (βλ.φωτο), αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό που θέλω από τη ζωή μου. Εσείς τι κάνετε; Καμιά άλλη ιδέα; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στο πατάρι.Και οι 14.Χυμα , χωρίς κούτες Επεξεργασμένο 18 Φεβρουαρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε Στο πατάρι.Και οι 14.Χυμα , χωρίς κούτες Με τη σκόνη όμως; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, LK είπε Με τη σκόνη όμως; Ε σε 60 χρόνια που θα έχω ψοφήσει και τις κατεβάσει ο γιος μου θα τις...ξεσκονισει εγώ ούτε που θυμάμαι πως είναι (έχω να παίξω live από το 2008) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ε σε 60 χρόνια που θα έχω ψοφήσει και τις κατεβάσει ο γιος μου θα τις...ξεσκονισει Πολύ σωστή απάντηση, η οποία παράλληλα θα πρέπει να δώσει food for thought στον αγαπητό κ. συνήγορο και να τον οδηγήσει τα κατάλληλα ερωτήματα. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 48 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ε σε 60 χρόνια που θα έχω ψοφήσει και τις κατεβάσει ο γιος μου θα τις...ξεσκονισει εγώ ούτε που θυμάμαι πως είναι (έχω να παίξω live από το 2008) Ήγγικεν η ώρα! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 35 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πολύ σωστή απάντηση, η οποία παράλληλα θα πρέπει να δώσει food for thought στον αγαπητό κ. συνήγορο και να τον οδηγήσει τα κατάλληλα ερωτήματα. Εννοείς να χαλαρώσω με το ξεσκόνισμα;; Γιατί μολονότι τις έχω σε κούτες.....κλεισμένες, μια φορά το 2 μηνο τις βγάζω και τις περνάω με ένα vitex 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, LK είπε Εννοείς να χαλαρώσω με το ξεσκόνισμα;; Όχι κ. συνήγορε... Το σύμπαν (μέσω του SF) σου μιλάει ξανά... Πάλι δεν θα το ακούσεις; Στο απώτατο μέλλον, ποιος θα ανοίξει τις κούτες, ποιος θα ξεσκονίσει τις θήκες, ε...ε; Ερωτήματα αδυσώπητα. Νομίζω ότι για μια ακόμη φορά το σύμπαν σε καλεί να λάβεις σημαντικές αποφάσεις... 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Πριν πολλά χρόνια σε μια μετακόμιση κάποιες κιθάρες τις πήρα εγώ στο αυτοκίνητο και κάποιες άλλες τυλίχτηκαν μαζί με τις θήκες και bubble wrap και με αυτό το πλαστικό film. Μερικοί ενισχυτές (και καναδυό κιθάρες μαζί με τις υπόλοιπες θήκες) είναι ακόμα έτσι πακεταρισμένοι στην αποθήκη. Περιμένουν σαν τον τουτανχαμών να τις ξετυλίξει κάποιος. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 9 λεπτά πριν, harilatron είπε Περιμένουν σαν τον τουτανχαμών να τις ξετυλίξει κάποιος. Ελπίζω να έχεις αξιόλογες κιθάρες / ενισχυτές εκεί, έτσι ώστε να κάνεις ευτυχισμένο τον αρχαιολόγο του μέλλοντος 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση