Προς το περιεχόμενο

Σπασμένος λεβιές μέσα σε τρέμολο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια χαιρετω σας και θέλω τη βοήθεια σας ! Εχω ένα τρέμονο ερικ κλαπτον που έχει σπάσει μέσα ο λεβιές. παλιότερα σε αντίστοιχη περίπτωση είχα βαλει τρυπάνι και τα είχα πιάσει το σπασμενο κομματι, όμως αυτό ειναι πολυ σκληρό μέταλλα και το τρυπάνι δεν το πιάνει. τι θα μπορούσα να κάνω: Σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

το πρώτο που μου πέρασε από το μυαλό

είναι κάποιοι εξωλκείς για βίδες που κυκλοφορούνε. Δεν τους έχω δουλέψει ποτέ αλλά ίσως κάνουν δουλειά. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μικρή διάμετρος του λεβιέ κ απ’ ότι είδα πρέπει πρώτα να τρυπήσεις τη βίδα με τρυπάνι και μετά να βάλεις τον εξωλκέα στην τρύπα για να ξεβιδώσεις.

C8D4AAFD-50BA-453B-87DA-06773B2CB295.jpeg

• Like 1

Aσχετο με το ερωτημα, αλλα οταν διαβαζω για σπασμενο λεβιε μεσα στη γεφυρα, θυμαμαι  την πρωτη μου strat που μου εκλεψαν το 1985 με το λεβιε σπασμενο μεσα στη γεφυρα, αφου δεν ειχε καταφερει να το βγαλει ενας "μαστορας" (γνωστος μαλιστα - δεν λεω ονομα) που την ειχα δωσει για επισκευη και οπως εμαθα λιγο αργοτερα απο τον σωστο μαστορα, βγαινει με τρυπανι ή εξολκεα.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου