Thomas82gr Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε Εμένα προσωπικά μια χαρά μου ακούγεται ο ήχος. Φυσικά όταν έρθει η ώρα να μειξάρεις κάτι έτσι ώστε να ακούγεται τέλεια, εκεί πάμε σε άλλη μεγάλη συζήτηση! Ευτυχως που βοηθησες και βρεθηκε η λυση γιατι αλλιως θα τα εβγαζα ολα απο τον υπολογιστη! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Χαρά μου. Τέτοια θεματάκια θέλουν υπομονή, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με πολλά νέα πράγματα ταυτόχρονα, που πρέπει να τα συνδιάσεις για να κάνεις αυτό που θες. Λογικό είναι κάπου, κάτι να πάει λίγο λάθος και να στα χαλάσει. Πάντως οκ η κιθάρα! Κάνε κανα κομματάκι και ανέβασε να ακούσουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Χαρά μου. Τέτοια θεματάκια θέλουν υπομονή, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με πολλά νέα πράγματα ταυτόχρονα, που πρέπει να τα συνδιάσεις για να κάνεις αυτό που θες. Λογικό είναι κάπου, κάτι να πάει λίγο λάθος και να στα χαλάσει. Πάντως οκ η κιθάρα! Κάνε κανα κομματάκι και ανέβασε να ακούσουμε! Ε δεν ειμαι επαγγελματιας να μπορω να ανεβασω εδω και να ακουσουν... θα ντραπει και η ντροπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Thomas82gr είπε Ε δεν ειμαι επαγγελματιας να μπορω να ανεβασω εδω και να ακουσουν... θα ντραπει και η ντροπη! Ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό! Εμείς θέλουμε να ακούμε μουσική από όλο τον κόσμο, και πίστεψέ με δεν τους ρωτάμε αν βγάζουν λεφτά από αυτό ή όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomas82gr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Ότι χειρότερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό! Εμείς θέλουμε να ακούμε μουσική από όλο τον κόσμο, και πίστεψέ με δεν τους ρωτάμε αν βγάζουν λεφτά από αυτό ή όχι! Ωραια με επισες! Που μπορω να ανεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου Αν έχεις κάποιο "τελειωμένο" κομμάτι, μπορείς να το ανεβάσεις στο Tab "Μουσική" που είναι πάνω πάνω στο κεντρικό μενού του site - ή μπορείς να πας εδώ: https://www.noiz.gr/mix/ Αν κάνεις κάποιο test, θες να μοιραστείς μια ιδέα, να πάρεις απόψεις για κάτι, ή γενικά να ποστάρεις κάτι που δεν είναι τελειωμένο κομμάτι, πας στο Forum > κατηγορία "Γενικά" και διαλέγεις την κατηγορία Clips - ή πας εδώ: https://www.noiz.gr/forums/forum/13-clips/ Θα δεις και άλλα διάφορα post παρόμοιου χαρακτήρα και θα καταλάβεις τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση