Άγιος Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου Μια λίμα για τη σολ από 10αρι σετ φτάνει αλλά θέλω να είναι υπερβολικά φτηνή γιατί τη χάνω kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου Musicland Nut File Set Set Λίμες για τον Πάνω Καβαλάρη (nut) Κιθάρας, Μπάσου, Μπουζουκιού, Βιολιού και Όλων των Εγχόρδων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 40 λεπτά πριν, johnps είπε Musicland Nut File Set Set Λίμες για τον Πάνω Καβαλάρη (nut) Κιθάρας, Μπάσου, Μπουζουκιού, Βιολιού και Όλων των Εγχόρδων Όπως είχα διαπιστώσει και σε ένα παλιότερο νήμα όλα τα σοβαρά μαγαζιά είναι ή Θεσσαλονίκη ή Κρήτη, στην Αθήνα μόνο τσιμεντόλιθους και φτυάργια από πρώτες ύλες και εργαλεία. Ευχαριστώ kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, johnps είπε Musicland Nut File Set Set Λίμες για τον Πάνω Καβαλάρη (nut) Κιθάρας, Μπάσου, Μπουζουκιού, Βιολιού και Όλων των Εγχόρδων Έτσι νόμιζα και εγώ, ότι αυτές θα κάνουν έστω και λίγο δουλειά αλλά ΔΕΝ... Άλλοι κόβουν filler gauges (ούτε και αυτο...) Δυστυχως για λίμες για nut πρέπει «να τα σκάσεις». 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, neokosmi είπε Έτσι νόμιζα και εγώ, ότι αυτές θα κάνουν έστω και λίγο δουλειά αλλά ΔΕΝ... Άλλοι κόβουν filler gauges (ούτε και αυτο...) Δυστυχως για λίμες για nut πρέπει «να τα σκάσεις». τις εχεις δοκιμασει? εγω οχι απλα τις ειχα δει και ποσταρα μηπως και βοηθησω. θα τις δοκιμασω παντως και θα επανελθω. αυτο που εκανα ομως ειναι αυτο με τα filler gauges αλλα θελει πολυ προσοχη....δουλεψε ομως...κανονικα βεβαια θελει λιμες περιπου 100 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, johnps είπε τις εχεις δοκιμασει? εγω οχι απλα τις ειχα δει και ποσταρα μηπως και βοηθησω. θα τις δοκιμασω παντως και θα επανελθω. αυτο που εκανα ομως ειναι αυτο με τα filler gauges αλλα θελει πολυ προσοχη....δουλεψε ομως...κανονικα βεβαια θελει λιμες περιπου 100 ευρω Τις έχω δοκιμάσει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις καινούργιο nut. Για επιδιόρθωση θέλει ιώβεια υπομονή με πενιχρά αποτελέσματα, ειδικά με τα ψιλά files που λυγίσουν συνέχεια, όπως και να τα πιάσεις. Άσε που τα συγκεκριμένα δεν έχουν φτιαχτεί για nut files αλλά είναι εργαλεία καθαρισμού ακροφυσίων συγκόλλησης. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=welding+nozzle+tip+cleaners&_sacat=0&icep_id=114&ipn=icep&toolid=20004&campid=5338192354&mkevt=1&mkcid=1&mkrid=711-53200-19255-0&ufes_redirect=true 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Αυτές τις φτηνές τις έχω πάρει και εγώ.Εντελως μάπα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Όντως οι φθηνές είναι μάπα αλλά με αρκετό χρόνο στη διάθεσή μου και μετά από κάποια μαθήματα Ζεν, έγω έχω καταφέρει να κόψω δυο τρία nuts με δαύτες, κυρίως επειδή βαριέμαι αδιανόητα να παραγγείλω αξιοπρεπείς StewMac από Ισπανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Άμα έχεις υπομονή μπορείς να κάνεις τα αυλάκια με τις ίδιες τις χορδές... τελευταία περνάω μια φάση μηδενικής υπομονής οπότε θα την πάω σε κάποιον να μου τη φτιάξει kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λάμες από πριονάκι ξυλοκοπτικής έχει δοκιμάσει κανείς; Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου από bouzoukleri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση