Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Konstantinos SiachamisCinematic Music for SpaceAll rights reserved Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου από Costas Siachamis 11 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Costas Siachamis είπε Konstantinos SiachamisCinematic Music for SpaceAll rights reserved Κώστα είναι καταπληκτικό. Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες. Εξαιρετική δουλειά!!! Εύγε!!!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Μπράβο σου, έγινες διαστημικός Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό. Ωραίο... χάσιμο. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, cos_dr είπε Κώστα είναι καταπληκτικό. Εξαιρετική παραγωγή και η επιλογές των ήχων και της ενορχήστρωσης αξιοζήλευτες. Εξαιρετική δουλειά!!! Εύγε!!!!!!! Ευχαριστώ φίλε μου. 52 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μπράβο σου, έγινες διαστημικός Με πήγες και κάπως ενδιάμεσα από Βαγγέλη και Jarre - το οποίο ήταν εξαιρετικό. Ωραίο... χάσιμο. Με αυτούς μεγάλωσα άλλωστε. Σε ευχαριστώ φίλε μου. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Εξαιρετικό αποτέλεσμα... και το βίντεο πολύ καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, PAL είπε Εξαιρετικό αποτέλεσμα... και το βίντεο πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου από Costas Siachamis www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Συμπαθές το πόνημα, δεν πιστεύω να περιμένεις ύμνους από ροκάδες σαν εμένα. Και το οβίνδεο ενδιαφέρον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Συμπαθές το πόνημα, δεν πιστεύω να περιμένεις ύμνους από ροκάδες σαν εμένα. Και το οβίνδεο ενδιαφέρον Είμαι λάτρης της cinematic τέχνης. Σε ευχαριστώ Σάμη μου! Εσύ θα έχεις πολύ σοβαρή τοποθέτηση όταν τελειώσει ο δίσκος των New Past ( η prog fusion μπάντα μου) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα. Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα. Συγχαρητήρια! 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε To κλιπ το άκουσα το απόγευμα στο κινητό και πριν λίγο στα μονιτορ, για να έχω πλήρη εικόνα. Είναι ολοκληρωμένο κομμάτι, με αρχή μεση και τελος. Θεματικά δένει πολύ με το βίντεο (αλήθεια, που το βρήκες το βιντεο?). Ήχοι, αρμονία μου άρεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι οτι με ταξίδεψε αρκετά ψηλά. Εάν ήταν λίγο πιο ζωντανός ο ήχος στο μιξ (ίσως με έναν limiter στο μαστερ θα του έδινε λίγο), θα με είχε φτάσει στο φεγγάρι, εύκολα. Συγχαρητήρια! Το βίντεο είναι free. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση