Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Ακόμα ένα ακυκλοφόρητό μου. 10 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Φίλος όλα ωραία, αλλά το φινάλε μου ακούγεται λίγο... άγαρμπο Σαν να του 'φαγες την "ουρά". 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος όλα ωραία, αλλά το φινάλε μου ακούγεται λίγο... άγαρμπο Σαν να του 'φαγες την "ουρά". Την έφαγα στο vegas (κάνοντας το video τώρα) ....το wav ηταν σωστό (έχει μερικά seconds ακόμα) , αλλά μετά σκέφτηκα....μαμάτο...συλλεκτική έκδοση (αυτό σημαίνει βαρέθηκα). Επίσης σημαίνει ότι το άκουσες ΌΛΟ...μπράβο! 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Φίνο το ακυκλοφόρητο! Αψογο σε όλα, με πολύ καλό γκρουβ. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Και 2 τεχνικά 1. Το auto wha είναι από το Behringer Modulizer Pro DSP1200P, που με είχε ενθουσιάσει όταν το πήρα. 2. Το hammond (είχα τεράστια βιβλιοθήκη- και εχω και τη βάζω στο FM7 τώρα , αλλά δεν είναι το ίδιο σε καμιά περίπτωση) είναι από Yamaha το DX7 (που ήταν η μεγαλύτερη λαλακία της ζωής μου που το πούλησα) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Είχα καιρό να ακούσω Λάκη, για Πρινς και Κράβιτς είναι ζούπερ, αν ήταν και τα τούμπανα λίγο καλύτερα θα ήταν ζούπερ ντούπερ. Κρίμα που δεν το υποστήριξες και με ένα οβίνδεο με εύμορφα κορίτσα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Πραγματικά ήταν απολαυστικό. Να το κυκλοφορήσεις και επίσημα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πραγματικά ήταν απολαυστικό. Να το κυκλοφορήσεις και επίσημα. Στο fb ? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, LK είπε Στο fb ? με ποιο illustrated παραγωγή όπου θέλεις. Παντού και στο FB γιατί όχι. Τι σημασία έχει πού θα βγει και πόσοι θα το ακούσουν. Σε 100 χρόνια δεν θα έχει σημασία τίποτε. Ούτε η DUA LIPA ούτε η Ariana Grande. Ούτε αυτές θα ξέρουν και τα κομμάτια σου, ούτε το κομμάτι σου στο ΑΙ MetaBook Έχεις όμως το φανατικό σου κοινό, εμάς. Εγώ θα σε ξέρω πάντα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου ως μεγάλο καλλιτέχνη. Αν μου πουν την Miley την ξέρεις? Την ξέρω. Τον LK τον ξέρεις. Τον ξέρω, εξαιρετικοί μουσικοί και οι δύο θα πω. Οπότε βγάλτο εσύ και τι 400.000.000 fans τι 400. Fans είναι όλοι. Έχεις του fans σου, τέλος, είμαι ένας από αυτούς. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Έχεις του fans σου, τέλος, είμαι ένας από αυτούς. Άσε ρε εκεί που έχει φτάσει το ρεύμα να πληρώνει και ανεμιστήρες ο άνθρωπας, βεντάλια και θαλάσσια μπάνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση