Costas_SD Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Πριν μια ωρα ανακαλυψα ενα demo arturia jupiter 8v.Το εχει παρει κανεις χαμπαρι?Η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλο αλλα αρκετα "βαρυ"(για τον δικο μου υπολογιστη τουλαχιστον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 όπως και όλα τα υπόλοιπα arturia. Από ήχο τι λέει; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2007 ωραιος ηχος μπορω να πω και οχι τοσο "πλαστικος" οπως σε μερικα αλλα VA plug ins.Στο ντεμο εχει 20 presets μονο αλλα οταν το δουλεψα λιγο μονος μου καταλαβα τη πραγματικη του δυναμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 για σας! το εχω κανονικα οχι demo. πολυ καλο αλλα ρουφαει πολυ cpu και οπως ειπαι και ο boukaw7 ολα της arturia ετσι ειναι .. εχω δυπλο επεξεργασι και αν βαλω 5 καναλια και δουλεψω με τα οργανα της arturia το pc μου περνει φοτια!!! παλι καλα εχουμε και το φριζ!:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 ¶σχετο αλλά πως κάνουμε freeze? https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 για σας! το εχω κανονικα οχι demo. σορρυ,αλλά επειδή το έχω παραγγείλει,πως γίνεται να το έχεις? αφου δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη... μετά τις 9 απριλίου κυκλοφορεί,τουλάχιστον έτσι μου είπαν απο την arturia. κατα τ'άλλα (έχοντας παίξει με το αληθινό jupiter8) μου φαίνεται πολύ καλό emulation,τα presets του demo δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 johnnyk διαβασε το σου απαντισα.... tassos1978 με τι δουλεβεις???? πες για να μπορεσω να σου πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2007 cubase sx-2 :) https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dima Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 τασσο πας εκει που βαζεις τα vst instruments στο devices (F11) και διακεξεις ενα vst τοτε διπλα αριστερα θα δεις εχει ενα κουμπακι που μιαζει με αστερι πατα το και θα κανει freeze! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 ααα άρα γίνεται ανά όργανο. όχι ανά track... ε? (Σόρυ για το ΤΟΣΟ offtopic) https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση