Άγιος Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Και εμένα άμα μου πεις vco σαν εξωγήινο θα σε κοιτάω kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, Άγιος είπε Και εμένα άμα μου πεις vco σαν εξωγήινο θα σε κοιτάω Me too... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Αν μιλάμε για τους πολύ κοντινούς, σύνολο θα έλεγα γύρω στο 60%. Από φίλους, όλοι οι καλοί φίλοι πλην από καναδυό είναι όλοι επαγγελματίες μουσικοί, αλλά γνωριστήκαμε σε Μουσικό σχολείο. Οικογενειακά μόνο ο μπαμπάς και η αδερφή, άντε και λίγο ο ένας μικρός αδερφός που πήγε και αυτός μουσικό σχολείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Οικογενειακά μόνο ο μπαμπάς και η αδερφή, άντε και λίγο ο ένας μικρός αδερφός που πήγε και αυτός μουσικό σχολείο. Μαμά στην μαντολινάτα του Δήμου, οι αδερφές της το ίδιο, ο αδερφός της σε χορωδία κι ο πατέρας της έπαιζε βιολί και λαούτο. Απ'τη μεριά του πατέρα μου τίποτα ιδιαίτερο, ο dad απλά τραγουδούσε και έψελνε, και πολύ καλά μάλιστα, λόγω του πατέρα του που ήταν παπάς. Ο αδερφός μου τύμπανα, και λίγοι φίλοι/γνωστοί μουσικοί, επαγγελματίες και μη. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση