geka Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Καλησπέρα...... εχω ena ebow , to xv κανα 2 χρονακια περιπου και σταματησε να παιζει. εχω αλλαξει 9v μπαταρια δεν ειναι αυτο. Καμια ιδέα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cpap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cpap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, geka είπε Καλησπέρα...... εχω ena ebow , to xv κανα 2 χρονακια περιπου και σταματησε να παιζει. εχω αλλαξει 9v μπαταρια δεν ειναι αυτο. Καμια ιδέα??? Τα καλωδιακά που κάνει επαφή η μπαταρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου αρα πρεπει να παω σε ηλεκτρονικο μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω αν το κανουν ακομα αλλά παλιά η εταιρεία πλημμύριζε με κόλλα το κύκλωμα για να μην μπορεί να παρεμβει κάποιος και να το επισκευάσει και να υποχρεωθεί ο κάτοχος σε αντικατάσταση. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση