Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Πάντως κρίμα γιατί οι 80's srat είναι το φετίχ μου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, LK είπε Πάντως κρίμα γιατί οι 80's srat είναι το φετίχ μου. Συν το ότι τα Japan κούτσουρα (βάλε μέσα και τις Squier) εκείνης της περιόδου (mid '80s) ήταν κατασκευαστικά αρτιότερα από τα τα αντίστοιχα USA. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Συν το ότι τα Japan κούτσουρα (βάλε μέσα και τις Squier) εκείνης της περιόδου (mid '80s) ήταν κατασκευαστικά αρτιότερα από τα τα αντίστοιχα USA. Εγώ Τέρρυ μου ξέρω ότι η δεύτερη μου κιθάρα, που έχω από το 1992 (την πρώτη την πούλησα-κακως), είναι fender strat Japan του 1988....και είναι προέκταση του εγώ μου. Συν του ότι γεννηθείς το 1975 , αυτά τα μοντέλα έβλεπα στις βιτρίνες ,τα 80's και αυτά ερωτεύτηκα. Για 7 χρόνια εμένα Χαρίλαου, δίπλα από τον Νακα και ούτε μισή φορά δεν μπήκα μέσα να χαζέψω. Για εμένα strat =80's. Για τα ξύλα ούτε ξέρω ούτε με πολύ ενδιαφέρει....αλλά σε εμπιστεύομαι 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Ξανά πήρα τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα. Δεν αποκλείω εξελίξεις Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Ξανά πήρα τηλέφωνο σήμερα το απόγευμα. Δεν αποκλείω εξελίξεις Στη συγκεκριμένη με τις ευχές μου... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Στη συγκεκριμένη με τις ευχές μου... Στη συγκεκριμένη θα το πάω στα όρια. Θα την πάρω σε τιμή HB. Τώρα ξέρω ότι εγώ έχω το πάνω χέρι Υ.Γ. Αν φυσικά μου αρέσει όταν την πιάσω. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση