Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Toσο αριστουργημα που το εχω μαθει σε μαθητη μου και το καρφωσε (το backing το εφτιαξα ολο programming) Εύγε στον μαθητή, και εύγε και στον δάσκαλο που τού διάλεξε τέτοια κομματάρα, και για τον προγραμματισμό. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Εύγε στον μαθητή, και εύγε και στον δάσκαλο που τού διάλεξε τέτοια κομματάρα, και για τον προγραμματισμό. Ίσα μαρή σαύρα της Κανήθου μας γέμισες σάλια χαχαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ίσα μαρή σαύρα της Κανήθου μας γέμισες σάλια χαχαχαχαχα STFUP Σαμη. Το ξέρεις ότι καλά λόγια λέω μόνο όταν τα εννοώ. Το ότι ο Spyros Delta μου χώνει €2,5Κ τον μήνα για τα μικροέξοδα μου δεν λέει κάτι, δηλαδή κάπου ώπα με τις κακοήθειες... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ίσα μαρή σαύρα της Κανήθου της Ξηρόβρυσης, μας γέμισες σάλια χαχαχαχαχα Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 55 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σαύρα της Ξηρόβρυσης λοιπόν, με αγάπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Σε σχέση με το ΝΟΙΖ υπάρχουν 3,5 κιθάρες, η μισή, είναι ο ΣΕΡ μέχρι να αντιληφθεί την ανωτερότητα των Τέλε. Ο Τυρέας με το Στράτο και φυσικά ο Δέλτας που κάποια στιγμή θα του βάλω λίγο άιλάινερ και θα παίξει τα σωστά. Ο στρουμπουλούλης μου είναι για μεγάλα σαλόνια κάμπια της Κανήθου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 26 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σε σχέση με το ΝΟΙΖ υπάρχουν 3,5 κιθάρες, η μισή, είναι ο ΣΕΡ μέχρι να αντιληφθεί την ανωτερότητα των Τέλε. Ο Τυρέας με το Στράτο και φυσικά ο Δέλτας που κάποια στιγμή θα του βάλω λίγο άιλάινερ και θα παίξει τα σωστά. Ο στρουμπουλούλης μου είναι για μεγάλα σαλόνια κάμπια της Κανήθου 1/2 της κιθάρας δηλ Κιθ. Τιμητικό δεν λέω. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σε σχέση με το ΝΟΙΖ υπάρχουν 3,5 κιθάρες, η μισή, είναι ο ΣΕΡ μέχρι να αντιληφθεί την ανωτερότητα των Τέλε. Ο Τυρέας με το Στράτο και φυσικά ο Δέλτας που κάποια στιγμή θα του βάλω λίγο άιλάινερ και θα παίξει τα σωστά. Ο στρουμπουλούλης μου είναι για μεγάλα σαλόνια κάμπια της Κανήθου O στρουμπουλουλης τα παιζει ολα και τα παιζει με στρατ. Ααα και εχει χασει 27 κιλα σε σχεση με το βιντεο Επεξεργασμένο 4 Φεβρουαρίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 57 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε O στρουμπουλουλης τα παιζει ολα και τα παιζει με στρατ. Ααα και εχει χασει 27 κιλα σε σχεση με το βιντεο Να σε δω στο στούνδιο μόνδελ με την ακουστική μου και ένα φίλο στη τρομπέτα, 17/2 , αν όχι θα παίξω εγώ. Ντύσιμο Chris Spedding κρίνεται απαραίτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Σόρυ, επαέ είναι ο Χρήστος Επεξεργασμένο 4 Φεβρουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση