Άγιος Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, kosthrash είπε Εδώ χτύπησες φλέβα! Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου από mpamps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Grey είπε Ο παρακάτω κύριος στο opening solo... Noμίζω ότι οι νότες του έχουν χροιά.Κανονικά όμως. ...Και το κουλό είναι ότι το πετυχαίνει με ένα σεβαστό ποσοστό gain που όσο να πεις θολώνει. Δεν είναι θέμα γκέιν, είναι ψυχή, φυσικά είναι και να παίζεις ένα άσθμα σοβαρό. Κάποιοι λένε τον κομφορτλαι ναμπ. Εγώ λέω σιγαρέτο, ο Μικ έγραψε.Αρχή και τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Παίδες αν μιλάμε συγκεκριμένα για μελωδία που επαναλαμβάνεται, θέμα δηλαδή και όχι ριφ/αυτοσχεδιασμό, ένα είναι το κομμάτι και μετά ήρθαν όλοι οι υπόλοιποι να παίξουν ανάλογα: 6 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Δε ξέρω γιατί, αλλά πάντα με συγκινούσε το σόλο του Peruvian Skies 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, οπότε το ποστάρω. Το σόλο στην κιθάρα του κυρίου Mick Rogers είναι για πολλές ενέσεις, το ίδιο και ολόκληρο το κομμάτι, που από ένα χλιαρό τραγουδάκι του Springsteen μεταμορφώθηκε σε αριστούργημα με το μαγικό άγγιγμα του μεγάλου Manfred Mann. 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Οχι η μονη αλλα αυτη μου ηρθε τωρα (βοηθαει πολυ και η αρμονια και η μπαντα απο πισω) Στο 3.30 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, οπότε το ποστάρω. Το σόλο στην κιθάρα του κυρίου Mick Rogers είναι για πολλές ενέσεις, το ίδιο και ολόκληρο το κομμάτι, που από ένα χλιαρό τραγουδάκι του Springsteen μεταμορφώθηκε σε αριστούργημα με το μαγικό άγγιγμα του μεγάλου Manfred Mann. Ρε φιλε την ιδια στιγμη ποσταραμε munfred ???!!!! 4 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Άλλο αριστούργημα αυτό. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Άλλο αριστούργημα αυτό. Toσο αριστουργημα που το εχω μαθει σε μαθητη μου και το καρφωσε (το backing το εφτιαξα ολο programming) 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση