Grey Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 12 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Δε ξέρω γιατί, αλλά πάντα με συγκινούσε το σόλο του Peruvian Skies Aκόμα δεν έχω αποφασίσει τι με φτιάχνει περισσότερο,το ψυχοβγαλτικό σόλο ή η γκρουβιά που σκάει αμέσως μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Χωρίς σκέψη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 5 Φεβρουαρίου από manosko Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Η συγκεκριμένη εκτέλεση πλήρης. Την πρώτη φορά που το άκουσα έπαθα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου Μιας και δεν το ανάφερε κανείς… 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου Εχει μία ιδιαίτερη ικανότητα αυτό το κομμάτι,στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα να διαγράφει απο την μνήμη μου ότι έχω ακούσει μέχρι εκείνη την στιγμή,θεωρώντας το εκφραστικό. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 6 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Η συγκεκριμένη εκτέλεση πλήρης. Την πρώτη φορά που το άκουσα έπαθα. Αυτό και για μένα είναι το καλύτερο του Moore. Το έχω κάνει και video https://youtu.be/ZP5CkFO2fTw?si=RWFHWRXHfyAlVgoP 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση