Grey Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ο παρακάτω κύριος στο opening solo... Noμίζω ότι οι νότες του έχουν χροιά.Κανονικά όμως. ...Και το κουλό είναι ότι το πετυχαίνει με ένα σεβαστό ποσοστό gain που όσο να πεις θολώνει. Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου από Grey 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αν έπρεπε να διαλέξω μια είναι σίγουρα αυτή Εξωφρενική μελωδία, εξωφρενικός ήχος, εξωφρενικό feel , groove και παίξιμο. Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου από Superfunk 6 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Τι ρωτάς ρε συ @Grey τώρα; Μία;;; Αλήθεια; Anyway, αυτή είναι η δική μου 7 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Τι ρωτάς ρε συ @Grey τώρα; Μία;;; Αλήθεια; Έχεις τα δίκια σου. Εγώ πάντως είχα κατά νου όχι την μελωδία καθεαυτήν αλλά τον τρόπο που βγαίνει από τα δάκτυλα.Σηκώματα,slides,εντάσεις χτυπήματος,...Ξέρεις τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Ευτυχώς είναι πολλές πάρα πολλές. Κατα καιρους έχω ανατριχιασει με διάφορες κιθαρθστικες μελωδίες. Μια από αυτές είναι και το κομμάτι που παρέθεσε ο Nekkon. Άπο τον Ry Cooder που παρέθεσε ο Superfunk σίγουρα το Paris, Texas. Από τον Petrucci που παρέθεσε κάμποσες. Αν όμως σώνει και καλά θα έπρεπε να διαλέξω μια, θα έλεγα τις κλασικές 4 νότες που αρπιζει ο Gilmour στο Shine on You Crazy Diamond. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Grey είπε Έχεις τα δίκια σου. Εγώ πάντως είχα κατά νου όχι την μελωδία καθεαυτήν αλλά τον τρόπο που βγαίνει από τα δάκτυλα.Σηκώματα,slides,εντάσεις χτυπήματος,...Ξέρεις τώρα. Είναι συνδυασμός όσων είπες, αλλά και η μελωδία είναι σημαντική. Ακόμα και το tone. Να σου δημιουργεί συναισθήματα. Έχει τύχει με το brothers in arms να ανατριχιασω, να δακρύσω, να αισθανθώ πως είμαι στον πόλεμο και όντως δε με εγκατέλειψαν οι φίλοι μου ενώ ήμουν απλά στο αμάξι και οδηγούσα ασούμε 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου από kosthrash 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Και η αγαπημένη μου από Έλληνα κιθαρίστα 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kosthrash είπε Αγαπημένο κάργα αλλά στο κομμάτι εκφραστικότητα από τον θείο θα έβαζα αυτό... ...Με μαλλιά ήταν ακόμα. Επεξεργασμένο 3 Φεβρουαρίου από Grey 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση