jimeister Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παίδες καλησπέρα. Έχω ένα Line6POD X3 LIVE το οποίο μου έχει σπάσει η οθόνη και δε βρίσκω ανταλλακτικό πουθενά. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με το που μπορώ να βρω ; Ευχαριστώ. Επεξεργασμένο 2 Φεβρουαρίου από jimeister Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 5V LCD DISPLAY For Industrial Grade Music Equipment Screw Air Compressor Screw Controller HD500X line6 POD X3 LIVE Guitar Pedal https://a.aliexpress.com/_EJnJb3J Δείχνει να έχουν πουληθεί ήδη 48 κομμάτια, άρα έχει αρκετές πιθανότητες να είναι true. Πάντα ψωνίζουμε από τέτοια sites με τη δέουσα προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimeister Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου Το έχω δει ήδη αυτό, αλλά στα comments λένε πως για X3 live δε κάνει κι ο seller δεν απαντάει στη συγκεκριμένη ερώτηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση