Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Πρόσφατα μου ανέθεσε ο drummer ενός από τα σχήματα που παίζω να του βρω την καινούργια του drums, καθώς είχε βαρεθεί μετά από 30 χρόνια πλέον την Pearl Export. Οι προυποθέσεις ήταν: 1. Να έχει τουλάχιστον 3 rack toms, 16άρι βαθύ και 22άρα κάσα. 2. Να παίζει σημαντικά καλύτερα από την Pearl Export. 3. Nα κοστίζει max 1000€ 'Έτσι με χρόνο άπλετο στη διάθεση μου, καθώς μεταξύ καλού, φθηνού και γρήγορου μπορείς να έχεις πάντα δύο από τα τρία, ξεκίνησα το ψάξιμο στις αγγελίες και στα drum fora. To αποτέλεσμα: 2xΤΑΜΑ Superstar SK Ουσιαστικά αγόρασα δύο σετ: Τη Fusion έκδοση 22-10-12-14 και τη Rock έκδοση 22-12-13-16. Κόστισαν και τα δύο μαζί ένα χιλιάρικο. Κανένα από αυτά δεν είχε Snare (έχει κανείς κανα μαύρο Tama Superstar SK? ) Γιατί είναι το σημερινό best value για εμένα: 1. Όλα τα στεφάνια χυτά. Μόνα τους σήμερα στοιχίζουν όσο πλήρωσα για όλα. 2. Αναρτήσεις ίδιες με των παλιών Starclassic. 3. Πολύ κοντινός ήχος στην αντίστοιχη Starclassic Birch/Walnut που είναι κλασικό recording set. H Superstar SK είναι Birch/Basswood. Με αυτά και με αυτά, αφού την άκουσα βρήκα και μια τρίτη σε Copper Metallic 22-12-13-14-16, με hardware και snare στα 500€. Tην αγόρασα σήμερα τελικά για εμένα . Εσείς όμως ποιο σετ θεωρείτε το best value for money σήμερα; Αυτά που παίρνετε vs αυτά που δίνετε. Ας μη βάλουμε κάποιο όριο budget, ότι νομίζει ο καθένας. Καινούργιο μεταχειρισμένο, επίσης δεν παίζει ρόλο. Απλά να είναι κάτι εφικτό, να μπορεί να το βρει κάποιος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 27 λεπτά πριν, kpeyos είπε είχε βαρεθεί μετά από 30 χρόνια πλέον την Pearl A! Δεν είμαι ο μόνος τελικά; disclaimer : Να μας συγχωρέσουν για το inside joke, αλλά μάτσαρε! Ωραία τα Tama ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Να προσθέσω για να μην μπερδευτεί κάνεις ότι πρόκειται για σετ του 2005. Δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή Superstar Classic, που είναι maple με λίγο πιο λεπτούς κόθρους και σταμπωτά στεφάνια. Πολύ πιο φθηνή υλοποίηση η σημερινή Superstar. Παρόλα αυτά υπήρχαν μέχρι πρόσφατα NOS sets σε μαγαζιά, όπως ο Liolios στη Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 13 λεπτά πριν, LK είπε A! Δεν είμαι ο μόνος τελικά; Για να είμαι ειλικρινής, όταν το είδα καταλαβαίνεις ποια ήταν η πρώτη σκέψη μου: Ωχ, τον έχωσε τον άνθρωπο... ΥΓ: Πράγματι, ωραία τα Tama 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για να είμαι ειλικρινής, όταν το είδα καταλαβαίνεις ποια ήταν η πρώτη σκέψη μου: Ωχ, τον έχωσε τον άνθρωπο... ΥΓ: Πράγματι, ωραία τα Tama Να είσαι σε τρία σχήματα και να είσαι ο μόνος gearhead. Μη σου τύχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, LK είπε A! Δεν είμαι ο μόνος τελικά; disclaimer : Να μας συγχωρέσουν για το inside joke, αλλά μάτσαρε! Ωραία τα Tama ! E, προφανώς όταν το ανέφερες το σκέφτηκα. Περίμενα μπας και ανοίξεις εσύ κάποιο νήμα αλλά είδα ότι το καθυστερούσες και το μπουμπούνισα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, kpeyos είπε E, προφανώς όταν το ανέφερες το σκέφτηκα. Περίμενα μπας και ανοίξεις εσύ κάποιο νήμα αλλά είδα ότι το καθυστερούσες και το μπουμπούνισα. Φοβάμαι τον @Terry RoscoeBeck5....και τι θα ακούσω αν ξανα ανοίξω σύντομα "καταναλωτικό" νήμα. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, LK είπε Φοβάμαι τον @Terry RoscoeBeck5....και τι θα ακούσω αν ξανα ανοίξω σύντομα "καταναλωτικό" νήμα. Άνοιξε εσύ και θα βάλω πλάτες Τα νήματα για τύμπανα θα έπρεπε να επιδοτούνται πλέον εδώ. ΒΑCK ON TOPIC: Φίλε drummer που το διαβάζεις αυτό, πες καμιά ιδέα για VFM drumsets. Θα βοηθήσεις έτσι έναν πληκτρά που τα τελευταία 25 χρόνια αναγκάζεται να παίζει κιθάρα γιατί δεν βρίσκει κιθαρίστα ΝΑ ΜΗ ΣΟΛΑΡΕΙ και να αγοράζει τύμπανα για drummers με λίγα χρήματα και μεγάλες απαιτήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kpeyos είπε 3. Nα κοστίζει max 1000€ εγω παντα χρησιμοποιω 1 up & 1 down οποτε μιλαμε για 4 κομματια οκ? (μονο τυμπανα φυσικα,οχι βασεις) Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε εγω παντα χρησιμοποιω 1 up & 1 down οποτε μιλαμε για 4 κομματια οκ? (μονο τυμπανα φυσικα,οχι βασεις) Δεκτόν, δεχόμεθα και κουλτουριάρηδες Υ.Γ Ας είναι και τρία κομμάτια. Το snare είναι έτσι κι αλλιώς αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση