Άγιος Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου Ναι άλλα τι έκανε δεν μας λέτε kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, Άγιος είπε Ναι άλλα τι έκανε δεν μας λέτε Δε μπορώ να σου πω τι ακριβώς ειπε, γιατί διαμαρτυρήθηκε για κάτι 2-3φορες σε θρεντ κ μετά το έγραψε σε στάτους του Κ έφαγε περμανάντ Μπαν για flooding Οπότε δεν επαναλαμβάνω τι είπε για να μην πάθω κ εγώ το ίδιο Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, ex - v27, bk27 είπε δεν επαναλαμβάνω τι είπε για να μην πάθω κ εγώ το ίδιο Άρα η τρομοκρατία δούλεψε μιά χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, ex - v27, bk27 είπε περμανάντ Μπαν για flooding Είναι κάποια μυστική διάλεκτος αυτό ως φράση; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 24 λεπτά πριν, fatalv είπε Είναι κάποια μυστική διάλεκτος αυτό ως φράση; permanent ban λόγω flooding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Σχετικά με το αρχικό θέμα του post, έχω δει σε άλλα forums να υπάρχει κάτι σε τύπου announcement board. Εκεί βλέπεις εγγραφές νέων μελών, σημαντικά μηνύματα για τη σελίδα (πχ server maintenance ή η ανακοίνωση για τους νέους κανόνες), ε φαντάζομαι θα μπορούν να φαίνονται και τα bans. Η αλήθεια είναι πως αν φαίνονται πολλά τότε μπορεί να έχει μια εκφοβιστική αύρα, ειδικά στους νέους χρήστες. Για τον Dim δε το ήξερα. Έχω διπλά συναισθήματα. Από τη μία ήταν τιμητικό μέλος, active για πολλά χρόνια, και ήταν σίγουρα σαν ένα ψηφιακό του σπίτι. Από την άλλη, δεν μπορείς να είσαι πάνω από τους κανόνες, για κανένα λόγο. Έπρεπε να προσαρμοστεί, και δεν προσπάθησε καν. Είμαι υπέρ του να μην υπάρχει bias σε αυτά τα πράγματα, αλλά σίγουρα είναι και λίγο θλιβερό. Από την παράλλη, ναι μεν εγώ συμφωνώ με τους νέους κανόνες γιατί κάποια νήματα ξεφεύγουν με το παραμικρό, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει και πολύ - και αν γίνει, θα πέσει πολύ μαχαίρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Εγώ τον dim τον έχω υποστηρίξει σε πολλές διαμάχες, είναι ένα μέλος που μου αρέσει να βλέπω να γράφει και γενικά τον συμπαθώ χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Παρολαυτα νομίζω ότι το ban θα οφελησει πρώτα απολα τον ίδιο γτ τελευταία είχε χάσει λίγο το μέτρο θα έλεγα... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, noe13 είπε Εγώ τον dim τον έχω υποστηρίξει σε πολλές διαμάχες, είναι ένα μέλος που μου αρέσει να βλέπω να γράφει και γενικά τον συμπαθώ χωρίς να τον έχω γνωρίσει... Παρολαυτα νομίζω ότι το ban θα οφελησει πρώτα απολα τον ίδιο γτ τελευταία είχε χάσει λίγο το μέτρο θα έλεγα... To permanent ban δε ξερω πως μπορει να βοηθησει το μελος στο οποιο επιβαλλεται. Το permanent ban σημαινει πως το μελος πλεον δε μπορει να "βοηθηθει" κ επειδη τα εκανε "μπαχαλο", τον αποβαλουμε. Απο εκει κ περα δεν εξεταζω αυτο γιατι δεν ειμαι διοικηση κ οπως ειπα απο την αρχη δε μπορω να ειμαι αντικειμενικος με τον ντιμ λογω προσωπικης σχεσης (εστω μεσω τηλεφωνου κ μηνυματων) Αυτο που εθιξα στο πρωτο ποστ, ειναι αν θα μπορουσε να υπαρχει ειδοποιηση για τις ποινες(ban) κ αποκλεισμο καποιων μελων. Τις τελευταιες μερες με εχουν ρωτησει (εκτος φορουμ) επανειλημμενα καποια ατομα τι γινεται με τον dim, κ μεχρι να μαθω απο τον ιδιο για τον αποκλεισμο δεν ηξερα τι να πω. Δε φαινοταν δηλαδη καπου στο προφιλ του ουτε το δεκαημερο ban, ουτε μετα ο αποκλεισμος του 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, ex - v27, bk27 είπε To permanent ban δε ξερω πως μπορει να βοηθησει το μελος στο οποιο επιβαλλεται. Ενδοσκοπηση λεγεται Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, noe13 είπε Ενδοσκοπηση λεγεται Ευχαριστω Θα του το πω να κανει μια Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου από ex - v27, bk27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις