Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Είχα πάρει μια Αφίνιτι Τέλε πριν 14 χρόνια, τόσο κράτησε, το καλοκαίρι άλλαξα κλειδιά-ηλεκτρικά, γιατί είχαν σκορπίσει και πέρασα και 2 μαγνήτες τζετ, σύνολο 500γιούργια+180 που την είχα πάρει 680. Αν κι εσύ τις θες τις μπουθάρες για τον οπλομαστό Δεν με αρέ δια ταύτην μπουθάρα το σανμπερστ Επεξεργασμένο 29 Ιανουαρίου από Σαμη Παραγκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Εγώ έχω τελε αφινιτυ παραπάνω χρόνια. 15 Μια χαρά κιθάρα ειναι. Παίζει τέλεια . Και πολύ όμορφη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, LK είπε Η ερώτηση είναι απλή. Και tv special , και epiphone και 3 tones sunburst....και 130,00 € Γιατί να μην την πάρω; Εκεί έχουν πάει τα ξύλα για το τζάκι; 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Πάντως τώρα που το ψάχνω με αφορμή αυτά που λέμε. Η melody maker βγαίνει και σε yellow special. Kαι οι δύο, tv special,, και η melody maker....είναι όμορφες. Οι single cut ,πάντα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Κακά τα ψέμματα....χρειάζονται και οι 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου Πήγαινε στις αγγελίες και πάρε μια από τις 2-3 epiphone tv yellow που υπαρχουν Και ειναι κούκλες και άσε τα κολληματα... Πάρτη γτ θα τη πάρω εγώ... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, noe13 είπε Πήγαινε στις αγγελίες και πάρε μια από τις 2-3 epiphone tv yellow που υπαρχουν Και ειναι κούκλες και άσε τα κολληματα... Πάρτη γτ θα τη πάρω εγώ... Θα τις πάρω... Τι θα ταν η ζωή χωρίς κιθάρες άλλωστε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου Περίεργο πράγμα το υποσυνείδητο . Χθες που άνοιξα το νήμα, ίσως λόγω περασμένης ώρας και κούρασης, δεν συνειδητοποίησα γιατί όταν είδα αυτήν την κιθάρα (σε αυτή την τιμή φυσικά) , χτύπησε το καμπανάκι να την πάρω. Σήμερα , φρέσκος από τον ύπνο, όλα μπήκαν στη θέση τους. Αυτή η κιθάρα υπάρχει στο αγαπημένο μου video clip , από αγαπημένο δίσκο-, αγαπημένου καλλιτέχνη-,και κυρίως παίζει σε αυτό η αγαπημένη μου, τότε γυναίκα του , Elaine Irwin Mellencamp Ικανά τα επιχειρήματα , να μην την πάρω, αλλά......τώρα που κατάλαβα γιατί μου αρέσει (σε αυτήν την τιμή) , θα την πάρω! Να ευχαριστήσω και τον @odis13, που σωστά διευκρίνισε ότι πρόκειται για την Melody maker (εγώ το μοντέλο δεν το ήξερα). Σε λίγο θα αρχίσω κύκλο επαφών με το Bon Studio για τα περαιτέρω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου .....και ένα ωραία review. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου Μου θυμίζεις έναν συνάδελφο που οι συζητήσεις μας πάνε κάπως ετσι -ρε μλκ τι να πάρω, το α ή το β? -εννοείται το α γι αυτούς κ γι αυτούς τους λόγους μπλα μπλα μπλα -ναι ρε έχεις δίκιο, κ εγώ το α σκεφτομουν Μία βδομάδα συζήτηση ότι όντως το α είναι καλυτερο -έλα ρε καλημέρα τελικά πήρα το β 2 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση