Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Καλή (για τα λεφτά της δεν το συζητάμε) αλλά βαριά. Το βαριά δεν με πειράζει, σπάνια παίζω όρθιος. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Κοίτα και του Prince https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te80_nt_deluxe_series.htm?shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjJ9&reload=1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Spyros Delta είπε Κοίτα και του Prince https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te80_nt_deluxe_series.htm?shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjJ9&reload=1 Την είδα.....η thinline με γοήτευσε...και το χρώμα και όλα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Εχετε δεν εχετε θα με παρασύρετε να χτυπήσω και εγώ μια τέτοια Harley Benton Fusion-T HH Roasted FNT – Thomann Elláda Προσπαθώ να γατζωθώ στο γεγονός ότι πιο παλιά την ειχε και σε silver sparkle (που θα την εκτελούσα στα 20μ) αλλά τώρα τελείωσε και εχουν μεινει μονο ξενέρωτα χρώματα. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Shelter είπε Εχετε δεν εχετε θα με παρασύρετε να χτυπήσω και εγώ μια τέτοια Harley Benton Fusion-T HH Roasted FNT – Thomann Elláda Και τι περιμένεις ακριβως;;;; ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Και τι περιμένεις ακριβως;;;; ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ! Να πληρωθώ 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, LK είπε γιατί ζαχαρώνω και την Hot Rod NT Roasted (thinline με Humbucker στον bridge Ναι βρε πουλάκι μου, να την πάρεις για να έχεις και εσύ μια... κιθαρούλα για να έχεις να παίζεις. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι βρε πουλάκι μου, να την πάρεις για να έχεις και εσύ μια... κιθαρούλα για έχεις να παίζεις. Ε τι , εγώ να μην έχω thinline? Να έρθει καμία σπίτι και να που πει.....δεν έχεις thinline ????? AAAAA.....φεύγω! 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Ε τι , εγώ να μην έχω thinline? Να έρθει καμία σπίτι και να που πει.....δεν έχεις thinline ????? AAAAA.....φεύγω! Α πα πα πα πα... Τι είπες τώρα; Όχι μια, δύο να πάρεις. Και μια Deluxe να πάρεις... Μην έρθει καμία περίεργη και σου πει, "τι, δεν έχεις tele με humbuckers; Φεύγω". 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Πάντως παραδεχθείτε το . Δεν έχει πολύ fun να κάμεις refresh τη σελίδα της UPS να βλέπεις που είναι η κιθάρα; Εν τω μεταξύ, τι Φρανκφουρτες , τι Μιλάνα.....κοσμοπολίτισσες έρχονται 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση