Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Το σύμπαν κάτι προσπαθεί να σου πει, αλλά εσύ αρνείσαι να ακούσεις πεισματικά Σιγά μην διαβάσω και Κοέλο 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Μισό λεπτό, νομίζω ότι κάτι ακούω... Για περίμενε λιγάκι... Μια φωνή... βαθιά, επιβλητική, απόκοσμη... Κάτι λέει για εσένα. " @LK τι πας να κάνεις πάλι; Flying V basswood; Αφού τα είπαμε αυτά: SG, LP, FV κλπ, μόνο μαόνι. Άκου τα μηνύματα που σου στέλνω..." . Τι θα γίνει τώρα φίλος κ. συνήγορος, θα κάνω το medium στην επικοινωνία σου με το σύμπαν; Να τα λέτε direct, ε άμα πχια... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Μισό λεπτό, νομίζω ότι κάτι ακούω... Για περίμενε λιγάκι... Μια φωνή... βαθιά, επιβλητική, απόκοσμη... Κάτι λέει για εσένα. " @LK τι πας να κάνεις πάλι; Flying V basswood; Αφού τα είπαμε αυτά: SG, LP, FV κλπ, μόνο μαόνι. Άκου τα μηνύματα που σου στέλνω..." . Τι θα γίνει τώρα φίλος κ. συνήγορος, θα κάνω το medium στην επικοινωνία σου με το σύμπαν; Να τα λέτε direct, ε άμα πχια... Τώρα την άκουσες τη φωνή; 31-12-2023 την παρήγγειλα. . Και το υπερπέραν delay έχει; 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Τώρα την άκουσες τη φωνή; 31-12-2023 την παρήγγειλα. . Και το υπερπέραν delay έχει; Και που να ξέρω εγώ; Ως γνωστόν, universe moves in mysterious ways... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Γκουχ γκουχ (ήχος διακριτικού βήχα)... Τώρα πέρα από την πλάκα, αν έκανες ένα μικρό upd στην παραγγελία σου με ένα έξτρα κόστος 84 ευρώ, θα μπορούσες να πάρεις την άλλη που έχει μόνο μια με δύο εβδομάδες αναμονής και εντελώς τυχαίως σώμα μαόνι. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_victory_plus_bk_vintage_series.htm 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Γκουχ γκουχ (ήχος διακριτικού βήχα)... Τώρα πέρα από την πλάκα, αν έκανες ένα μικρό upd στην παραγγελία σου με ένα έξτρα κόστος 84 ευρώ, θα μπορούσες να πάρεις την άλλη που έχει μόνο μια με δύο εβδομάδες αναμονής και εντελώς τυχαίως σώμα μαόνι. https://www.thomann.de/gr/harley_benton_victory_plus_bk_vintage_series.htm Δεν μου αρεσε αυτη....την ειδα και πριν Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Mahogany https://www.thomann.de/gr/harley_benton_victory_active_sbk.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Παιδιά, μαόνι ξεμαόνι.. η μόνη V που μου άρεσε σε HB είναι αυτή που πήρα....και δεν λέει να έρθει . Αν άλλαζα κατηγορία (που δεν ) θα πήγαινα σε epiphone. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, LK είπε Άλλο θέμα έχω τώρα. Η "gold top" αυτή μου αρέσει (και τη σκέφτομαι σοβαρά). Μου άλλαξαν την ημερομηνία της Harley Benton Victory-BK Classic Series. Ενώ ήμουν στον 1 week, άλλαξαν το γενικό σε 12-15 εβδομάδες και το ειδικό (στο my orders ) από 1 week σε 10-13 εβδομάδες..... ΑΙΣΧΟΣ https://www.thomann.de/gr/harley_benton_fv430bk.htm Εμένα πάντως αυτή ή αναμονή για ένα τέτοιο όργανο θα με είχε σκοτώσει. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εμένα πάντως αυτή ή αναμονή για ένα τέτοιο όργανο θα με είχε σκοτώσει. Το καλό αργεί να γίνει. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση